Om meg

Jeg er født og oppvokst i Norge, på et sted der naturen er mektig og menneskene få.

Jeg har bodd litt her og der i verden alt ettersom akademisk utdannelse og jobb har ført meg avsted.

Min mediale gave har alltid vært en del av meg, jeg ser på det på samme måte som å se, høre, smake og tenke. Det er for meg like naturlig.  Som du kan lese i en del av de andre innleggene så har hele min familie dette i seg. Jeg har vært heldig slik for dermed har det vært noe «normalt» hele tiden.

Med tiden så fant jeg ut at dette var det jeg ønsket å gjøre på heltid. Jeg fant veien hit og vært her en stund, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg føler meg hjemme og trives både med kolleger og med våre kunder. Det er alltid godt når en får telefoner fra kunder som bare vil takke, gi en oppdatering eller anbefaler en til andre. Dette med åpenhet, ærlighet og at kunden alltid skal  komme først er ikke bare det vikigste for meg, men alle mine kolleger.

Jeg bruker mange ulike verktøy, men først og fremst er jeg synsk,  klarhørt og klarfølt. Jeg bruker selvfølgelig tarotkort, orakelkort, pendel og andre verktøy om du ønsker det.  For meg er det viktigste at DU får det du ønsker.

Jeg har også en utdannelse hvor drømmer har vært en viktig del, så jeg er opptatt av drømmetydning og hjelper deg gjerne med å tyde dine, slik at du kan få hjelp til å se hva de betyr og hvorfor du har den og den drømmen.

Meditasjon, healing er også en del av livet mitt.  Jeg kan også lære deg enkle måter du selv kan gjøre dette hjemme som øvelser som reduserer angst, stress og kanskje gir deg mer livsenergi og glede.

Sorg er også et tema jeg og mine kunder kan prate en del om. Jeg vet personlig hva sorg og smerte er.

Jeg er en god lytter og det finnes alltid løsninger og svar uansett hva livet gir deg og meg.

Det viktige er at du vet du er ikke alene, men at din sorg, smerte eller angst er unik for deg og du skal vite jeg lytter og hjelper der jeg kan.

Livet er kanskje det vanskeligste vi har, men også det letteste.

Tusen takk for at du leste dette og husk at jeg er her for deg og lytter til dine behov, tanker og ønsker å hjelpe deg den veien du er ment å gå. Gi deg verktøyene du trenger.

 

Velkommen til min verden som nå også er en del av din verden!

 

Sammen kan vi le, prate, gråte og finne svar.

Du skal aldri være redd for å være ærlig mot meg.

Jeg kommer alltid til å være det mot deg.

 

Klem fra
Jannike

Er du interessert i det paranormale? Vil du bli spådd? Besøk spålive.se hvor du finner meg og mange av mine mange dyktige kolleger