07/23/2024

Dagens tarot-kort: fire begre

Tarotkort gi oss raske svar og hjelper en til å forstå og også ta de valgene som ligger framfor oss. 

The Four of Cups Tarot Card's True Meaning: Love, Health and Money

Det viktigste med kortet: Følelsesmessig revurdering. Følelsene flommer ikke mer, og en vag følelse av utilfredshet dominerer; utilfredshet enten med en selv eller med forhold, vennskap eller kolleger. En kort ferie eller langhelg ville være en fordel nå, borte fra de vanlige omgivelsene. Av og til dukker dette kortet opp når den som spør, har fått et følelsesmessig arr og er redd for å ta sjansen på å bli såret igjen. Man blir tilbudt kjærlighet, og det finnes muligheter for å utvikle et forhold, men tvilen og usikkerheten hindrer forbindelsen i å slå ut i blomst. Et misforstått trygghetsbehov som bygger på frykt, hindrer en i å ta sjanser. I etablerte forhold er det kanskje på tide å revurdere tingene, å bruke tid på å gjøre hyggelige ting sammen og å legge litt frisk energi i noe som er blitt temmelig dorskt.

Vil du vite mer om kortet eller ha en full legning så ring meg. Tarotkortene er magiske og gir klare og tydelige svar. 

Det er både kjærlighet, jobb, penger, livet  – alle de tingene som er viktige for oss når vi skal ta valg i livet. 

Jeg er her for deg <3

Klem Jannike