06/21/2024

Norges beste spådame og medium

Det er mange gode medium og spådamer som arbeider i Norge. Jeg har ofte tenkt på hvem som er Norges beste spådame og medium.

Det er ganske mange å velge mellom. Det har blitt mer vanlig at folk står frem som mediale og synske nå. Før var dette forbundet med litt mer skam og en ble sett rart på.

Slik er det ikke lenger takk og lov. Det er mer vanlig å fortelle at en har gaver og at en spår. Det er også stuerent å kontakte klarsynte og mediale for å få help og spådom om fremtiden, veivalg og alt en møter i livet.

Jeg har ofte tenkt på hvem jeg syns er Norges beste spådame og medium. Jeg har alltid likt Anna Elisabeth Westerlund, for meg var hun en sterk kvinne som sto for det hun var. Hun døde i 1995, da var hun 87 år gammel.

Jeg håper at jeg alltid utvikler meg og blir bedre. Det å være best blir jeg takk og lov aldri, men ekte og ærlig kommer jeg alltid til å være.

Klem Jannike

https://www.youtube.com/watch?v=2sgotodzikA&t=15s