06/23/2024

Samliv og relasjoner

Mange tror at det eneste folk lurer på er om partneren elsker de eller ikke, er han eller hun utro eller ikke. Det er klart viktige spørsmål som mange har og et annet er om forholdet kommer til å vare fremover.

Jeg liker de spørsmålene for jeg mener de er viktige, hvorfor skal man legge ned tid, energi og følelser på noen som ikke gir noe tilbake og ikke vil bli værende?

Jeg tror heller ikke at om en person har vært utro en gang vil personen alltid være det, alle kan gjøre feil. Det viktige er å finne løsninger og selv se på hvor en står og hvor langt en er villig til å strekke seg.

Tilgivelse, samtaler, ta tak i problemet eller rett og slett gå videre.

En del av mine kunder trenger råd for å vekke liv i forholdet. Det er faktisk flere enn en skulle tro. Og ja, det går faktisk å prate med en medial rådgiver om slike ting også. Det er uendelig med ting en kan gjøre for å vekke liv i kjærligheten både fysisk og psykisk.

Klart dette er ikke et tema som er lett å prate med venner og familie om alltid. Derfor er det godt å ha noen som ikke står en for nære og kan se helheten og gi råd og tips som fungerer.

Uansett hvor lenge en har vært sammen og hvor man er i livet så er det faktisk godt å ha noen å prate med, få litt råd og tips, så inn i kjærligheten slik at den atter engang vil blomstre.

Det er klart ikke alle forhold vil vare evig, men det er en mening med hvert menneske som kommer inn i ens liv. Det er ikke sikkert en ser det der og da, men en dag forstår man at en lærte noe og at det gav lærdom som gjør at den neste man møter blir den rette.

Husk, det er ingen spørsmål som er feil eller flaue. Det er ingen tanker en har som en skal skamme seg over. Åpenhet er viktig både mot seg selv og partneren. Dessuten er det å få klare og konkrete råd også en hjelp som kan få en på rett vei.

Klem Jannike.