06/25/2024

Avstandsforhold

Jeg får ofte samtaler fra mine kunder, som ofte er forhold på avstand. Det er ikke en lett relasjon, når man bor i to forskjellige land og er gift. Dette er både tungt, og tøft. Mange av mine kunder har hatt utfordringer med å kunne reise oftere på besøk til hverandre slik som situasjonen har blitt i dag med Pandemien.

Det fine og beste ved dette er at man har to mennesker som er glad i hverandre, bruk tiden mest mulig til å snakke med hverandre på telefon, se hverandre over telefon, sende hverandre gode tanker og kjærlighet. Har dere opplevd noen gode minner sammen, som dere kan tenke på.

Husk at du er sterk, og er kjærligheten mellom dere to er sterk, og dere står hverandre nær selv om dere ikke er fysisk tilstede.

Dere vil kunne gjenforenes med hverandre, selv om det oftest vil kunne ta litt tid.

Bruk tiden også fornuftig, ikke bli sittende hjemme med masse tanker og sorg.

Ta deg en tur ut, nyt den friske luften.

Det nærmer seg snart vår, og du vil høre fugler kvittere om morgen. Gå gjerne ut og lytt til disse fantastiske fuglelydene.

Har du behov for å ta en prat, skal du vite at jeg er her for deg