06/23/2024

Spådamer online

Noen spådamer online kan også healing, og de aller fleste spådamer online kan gi råd angående healing også. Spådamer kan mer enn bare spådom.

Noen spådamer online er gode healere, og de kan gi deg healing over telefonen. Det er som alt annet energi så det er ikke alltid slik at en trenger å være i samme rom for at healingen skal virke.

Møter du spådamer online som ikke kan healing, så vet de alltid om noen som kan eller spådamer online kan gi deg råd om hvor du kan finne akkurat det du trenger.

Det er mange ting en kan finne på nettet, spådamer online kan også vite om sider som har f.eks musikk som helbreder, eller som får deg til å slappe av.

Spådamer online kan også vite kom kurs eller noen som lærer ut healing. Det er alltid mange muligheter til å finne den hjelpen en søker, det behøver ikke være så komplisert som en ofte skulle tro.

Personlig liker jeg å høre på meditativ musikk på kvelden når jeg legger meg, det får meg til å slappe av. Noen ganger velger jeg healing musikk, og jeg føler det hjelper.

Denne har jeg hørt på en del i det siste, jeg slapper mer av og jeg sover godt. Jeg kan ikke garantere at den helbreder, men jeg tror at hvis en klarer å slappe av og får god søvn så er mye gjort.

Prøv den 🙂

Klem Jannike