05/23/2024

Musikk som får en glad

Musikk er for meg medisin, og musikk er med på å styre energi og humør, troligvis vet du dette, men jeg vil skrive litt om det uansett.

Jeg tenkte på dette i dag tidlig, jeg våknet og det øsregnet ute, det var grått og kaldt. Jeg tenkte usj for en dag! Kokte kaffe og så satt jeg med med den, jeg liker lyden av regnet, men en skal jo ut i det….

Så leste jeg litt nyheter og så endte jeg opp på You Tube og satte på musikk, det var noe med fart i og etter noen minutter tok jeg meg selv i å synge med, det var som solen skinte innvendig, så jeg kom til å tenke på at jeg skal lage en liste med musikk for mørke dager.

Jeg hører mye på musikk og tror faktisk at jeg skal bli flinkere til å bruke musikken bevist, om det tar noen minutter å snu en grinete spådame, da er det håp for oss alle 🙂

Ha en fin dag med eller uten regn!

Klem Jannike