06/23/2024

Hemmeligheten (The Secret)

Bøker er for mange av oss både et tidsfordriv og en kilde til lærdom. Denne boken er det mange som har lest, men også veldig mange som burde lese.

The Secret er en bestselgende bok om selvhjelp fra 2006 av Rhonda Byrne, basert på den tidligere filmen med samme navn. Det er basert på troen om tiltrekningsloven, som hevder at tanker kan endre en persons liv direkte. Boken har solgt 30 millioner eksemplarer over hele verden og er oversatt til 50 språk.

Finding Your Soulmate With Law Of Attraction – 3 Major Pointers ...

Første gangen jeg hørte om boken tenkte jeg at dette er trolig ikke en spennende bok, men nysgjerrig som jeg er så måtte jeg lese den. Jeg kan love at jeg ikke angrer på det. Dette går på LIVET at vi alle faktisk kan nå de mål og drømmer vi har uten at alt skal være uendelig vanskelig.

Jeg ser at mye av det som er i denne boken er slik jeg allerede lever, slik jeg råder mange av dere som jeg prater med til å tenke. Mange av de ritualene og deler av hvit magi har deler av samme måte å tenke på.

Jeg legger også ut filmen om boken her så du kan se på den om du vil. Jeg har sett den også og jeg må si det var tid som var godt brukt å se den!

Klem Jannike