05/23/2024

Mørkere kvelder

Nå er det nok en del som syns jeg er negativ her, men det er faktisk sant! Kveldene er mørkere og sensommeren venter på oss alle som en.

Vi går ofte å gleder oss til noe. Gleder oss til helgen, våren, sommeren, høsten, jul … Vi henger ofte lykken vår på noe som ligger der framme og venter.

Det er noe som skremmer meg. Hvorfor? Vi glemmer å leve NÅ. Det er akkurat nå livet er, dette sekundet kommer aldri mer tilbake. Denne dagen kommer aldri mer tilbake heller.

Old Leather Journal Cover | Leather journal cover, Leather journal ...

Det er bra å ha noe å se fram til og glede seg til, men vi kan ikke leve bare i framtiden, vi må leve NÅ. Være lykkelige NÅ og ta tak i hver dag som det var den siste, men uansett ha øynene våre fast på noe der framme.

Hvorfor jeg skriver dette? Jeg har en del av dere som jeg prater ofte med som alltid jager etter det som skal skje der framme. Jeg får vondt i sjelen innimellom for jeg vil så gjerne dere skal være tilstede her og nå. Noen av de mest fantastiske flotte og fineste menneskene jeg har har hatt gleden av å snakke med er dere.

Derfor ønsker jeg at DU nå gjør noe for deg selv. Sett deg ned og ta fram penn og papir. Jeg vil du skal lage en liste over de tingene som du har gledet deg over i dag. Det kan være SMÅ ting. La denne listen være starten på en «gledesbok». Lurer du på hva i alle dager du skal bruke den til?

Jeg skal fortelle deg mer om det neste gang vi snakker sammen.

Lavendel – Planteguide | Plantasjen

Lurer du på hva jeg har på min liste i dag? Jeg bruker å ha med fem ting her dag:

  • Jeg våknet av at solen tittet inn gjennom soveromsvinduet og at det luktet kaffe fra naboens veranda.
  • Ute så har lavendel plantene mine vokst seg store og da jeg vannet de i dag tenkte jeg på hvor fantastisk vakre de er.
  • Nede i byen er det et blomstertorg og jeg var der i dag da jeg skulle handle mat, en liten unge løp og lo så hjertelig at jeg måtte smile.
  • Jeg fikk et kyss av hunden i sted da jeg skulle børste han.
  • Min far ringte.

Som du ser, det er ikke store ting som skal til, det er de små 🙂

Håper du får en vakker lørdagskveld og at du tar godt vare på deg selv!

Klem fra Jannike.