06/25/2024

Enden av året og starten av nytt år

Har du tenkt over året som gikk? Hva vil du gi slipp på? Og hva vil du ta med deg videre? Hvis du ble spurt deg hva du klarte bra, og mestret i 2021 ville du klart å svare?

Om du har oppnådd noe spesielt, f.eks tatt en utdanning, fått ny jobb eller oppnådd noen mål, så hadde du sikkert visst det.
Men om du har tenkt slik som meg,  ved å være rolig og stabilt, kunne det kanskje vært vanskeligere. 

Hva med din største utfordring i 2021? Kanskje var det en spesiell situasjon? 
For meg kom utfordringen opp som stress da jeg begynte å ta i mot kunder, og kjente energiene hos de.
 Det kan nok være utvilsomt rett. Indre stress. Mentalt stress. Og det stemmer nok for mange. Stress er noe de fleste av oss trenger mindre av og har altfor mye av. Mye av stresset skaper vi selv gjennom negative tanker, frykt og dårlig samvittighet. Trenger vi noe av det?Det er lurt å tenke over hva vi kan gjøre for å ha mindre stress i livet. Det er definitivt noe jeg vil forsøke redusere.


Feks å kunne leve mer i tillit og slippe kontroll behov, kan redusere stress. Og å se lysere på livet og skru opp optimismen. Det var dette kortene viste for meg som noe å ta med inn i det nye året, og å følge inspirasjonen og fokusere på det som gir glede 


Dette budskapet kan nok stemme for flere. Det er ikke enkelt å komme ut av gamle spor. Det hjelpe med en handlingsplan og dele opp målene i små steg. Lage noen nye rutiner som hjelper deg på vei. Kanskje lage deg en affirmasjon for året.


 Min affirmasjon, kom dalende til meg nå og skal være: «Jeg aksepterer livet og meg selv akkurat slik det er og har tillit til det åndelige». 
 Så da blir det spennende å se om jeg klarer å redusere stress og være mer optimistisk i året som kommer.

Hva er dine planer for året? Det kan være lurt å ha et fokus og noen mål for veien videre

Ønsker dere godt nytt år