06/23/2024

Er partneren din utro ?

Dette er vel noe av det vi kvinner og menn frykter mest av alt når vi er i et forhold. At den vi elsker skal være utro. Dette er et tema i mange ukeblader og på nettsteder.

Jeg fant en liste over tegn en skal se etter: 

1. Nye telefonvaner

Dette er klassikeren, og visstnok en av de store kildene til avslørt utroskap. Før lot han (eller hun) telefonen ligge å slenge overalt. meldinger tikket inn på skjermen og alle kunne lese hva som sto. Han kunne til og med finne på å be deg sjekke hvem som hadde ringt. Men plutselig vokter han telefonen som en smed. Tar den med på do, i dusjen, ut på verandaen for å ta en røyk, legger den under hodeputa på natta … Og hvis han ikke finner telefonen er det tilløp til hysteri … Be worried. Be very worried.

2. Plutselige gaver

Selvsagt er det ikke slik at om kjæresten din kommer med uventede gaver, så er han utro. Men dårlig samvittighet resulterer ofte i et behov for å gjøre noe snilt for den man har gjort urett mot. Så er han typen som ALDRI har gjort dette tidligere, men plustelig begynner å komme hjem med dyre gaver … Så kan det selvsagt bety at han har fått en åpenbaring om hvor fantastisk du er – eller at han har svin på skogen.

3. Utseendefiksering

Forelskelse fører til at man vil se best mulig ut. Før subbet han rundt i joggebuksa og klappet seg fornøyd på ølmagen, og syntes at Holmenkollstafett og Birken var for neper. Men plusetlig, gitt, så løper han dørene ned på Sats og jobber intens med six-packen. Ny parfyme har han også. Og under hodeputa ligger det brosjyrer om hårtransplantasjon … Det kan godt være 40-års-krisa, men det kan også godt være at han har en dame på si.

4. Endringer på soverommet

Utroskap kan føre til mye rart. Noen får plutselig et oppsving i sexlivet, mens andre opplever at libidoen forsvinner fullstendig. Nå skal det sies at det er helt normalt med tørke på soverommet i perioder, så ikke fly i taket av den grunn. Men om han før var veldig kjærlig, og så plutselig ikke en gang vil kysse deg, så er det ikke rart om du stusser litt.

5. Rare historier og logiske brister

– Hvor skal du i kveld, kjære? – Jo, ehem, jeg og gutta tenkte å sjekke ut det nye stedet på, ehem … Det er ikke enkelt å lyve, så om bortforklaringer, nølinger og merkelige historier plutselig blir en del av hverdagen, er det grunn til uro. Utrolig mange oppdager utroskap på denne måten. Han klarer ikke helt å gjøre rede for hvor han har vært, han er unnvikende, historiene virker rare og usammenhengende – da bør varsellyset begynne å blinke.

6. Utilgjengelighet

Han som før bestandig hadde telefonen med seg, er nå plutselig utilgjengelig i timesvis. Telefonen er slått av midt på dagen, han ringer ikke tilbake … han er rett og slett M.I.A (missing in action). Det er jo ikke rart du begynner å lure.

7. Humørsvingninger

Plutselig krangler dere mer enn før. Han er humørsyk, pirkete, kritiserer alt mulig – han virker rett og slett sur og lei av deg. Vel (newsflash) – det kan faktisk hende at han er det. Ved å lete etter konflikter og skape dårlig stemning, er det lettere å retferdiggjøre overfor seg selv at man har et forhold på si.

FTR: Tegnene kan også overføres på jenter. Det er selvsagt ikke bare menn som er utro.

Kilde: Allwomenstalk

Det er grusomt når en sitter der og tenker er han eller hun utro, kommer han til å forlate meg. Dette er et menneske du elsker og ikke vil miste. Selv om alle disse tegnene kan være hint om utroskap behøver det faktisk ikke være det. Det er her vi mediale som er synske eller gode på å legge kort kommer inn. Vi kan gi deg klare svar på dette. Lese av energier og hjelpe deg å rydde opp i det jeg kaller tanketroll og ens egen angst. For ofte er det ens egen usikkerhet og gamle vonde opplevelser som får en til å tenke det verste. Ring en av oss og vi kan hjelpe deg finne svar og løsninger. Det er ofte godt å bare få veiledning, og noen som svarer en ærlig.

Og skulle det være slik at partneren ER utro. Er det ikke nødvendigvis slutten på forholdet, men det betyr at en må ta tak i sine egne følelser først og fremst og finne ut hvor en står og om en vil gå den runden det er å prøve å finne sammen igjen. Tilgi, tro på og ikke bli bitter. Eller om en faktisk ønsker å gjøre det slutt og gå videre. Du står i et følelsesmessig veikryss med angst for fremtiden, økonomi, bolig, barn og familie  – og en enorm sorg. Det å ikke føle seg sett og bra nok, det å føle seg mindre verdt. Det er her jeg og mine kolleger kommer inn, vi kan hjelpe deg og gi deg råd, vi kan støtte deg og du får lov å skrike ut din frustrasjon til meg, for det hjelper.

En sorg og bekymring delt er en halv sorg og bekymring, men veien gjennom det må DU gå, men jeg og mine kolleger støtter deg vi er her for deg når du trenger oss – alltid.

Og du… husk at uansett hvor liten og sårbar du nå føler deg så kommer solen tilbake i livet, det finnes håp og en morgnedag med eller uten partneren.

Klemmer fra Jannike.

Bilderesultat for morgen