06/25/2024

En lang sommer og høst

Kjære alle,

NÅ er jeg tilbake etter en lang sommer og høst med reiser, jobb og utdannelse. Jeg har jobbet litt innimellom, men nå er jeg tilbake på plass også på linjen. Det er godt <3

Jeg har savnet mange av dere, så da jeg logget inn i går ble jeg så glad for mange av dere som jeg ofte prater med ringte. Dere skal vite at jeg tenker på dere selv om jeg ikke er her. Jeg har den «berømte» healinglista mi, der mange av dere står. Hver kveld går jeg igjennom den slik at dere får litt healing.

Det er så hygglig når jeg får tilbakemeldinger på det også. Jeg blir glad !

Denne tiden av året er vanskelig for mange, så jeg håper at jeg kan være med på å spre litt lys i denne mørke tiden og klart svare på det dere ønsker å vite eller bare prate <3

 

Klem fra Jannike

 

Bilderesultat for November