06/23/2024

Lys og kjærlighet…

Joda, jeg tror på lys og kjærlighet. Men mange tror at vi mediale er noen søte, snille dukker som bare lever i en rosa boble. Tro meg vi er akkurat som alle andre ellers. Hverdagsproblemer, temprament, fortvilelse, sorg, sinne, forbannet kan en også bli. Akkurat som alle andre.

Jeg er ingen god, magisk fe – som har en tryllestav og vifter med den og vips alt er bra. Nei, vi er vanlige mennesker, men noen gaver og evner kanskje ikke alle har utviklet. Vi lever vanlige liv, med familie, sorger og gleder.

Mange av oss har et sterkt bånd til naturen, til dyr og er kanskje litt forsiktige med mennesker fordi vi alltid kan se bak fasaden og da blir en trøtt på løgn og falskhet, men de vennene en finner og har de bærer en med seg som gull og edelstener i sjelen.

Ser mange av de som ringer meg er mennesker jeg virkelig blir glad i, skjønne sjeler som trenger råd og jeg virkelig bryr meg om de. Lytter og ser deres energier og sjeler og ønsker å gjøre det beste for de slik at de skal få gode liv fylt av glede, kjærlighet, finne drømme jobben, få orden på kjærligheten og økonomien. Se om det skjer noe gledelig lenger frem og hvordan en skal bli kvitt angst, nervøsitet og uro.

Trøste når sorgen har kommet inn i livet, gi små verktøy som de selv kan bruke og virkelig prøve å gi de det de trenger i hverdagen av råd, hjelp og verktøy.

Folk ringer jo til oss for å få svar som er ærlige, oppriktige og sanne. Det er det de skal ha. De skal føle seg trygge, velkommen og bli respektert for de fantastiske personene de er. Jeg kan ha pratet med et menneske for lenge, lenge siden og når han eller hun ringer igjen så kjenner jeg igjen stemmen og husker hva vi snakket om.

Hver eneste en som jeg prater med setter et spor i mitt hjerte og sjel. De er mennesker jeg ofte tenker på og sender gode energier og noen ganger healing til. Det er mennesker som selv om vi ikke møtes fysisk setter spor i meg og jeg tror jeg også i de, ved å kunne hjelpe.

Så husk et medium er et menneske akkurat som deg, vi føler,  lever, tenker og er – og vi er alltid her når du trenger oss.

 

Håper du får en fin onsdag og at dagen blir god. Se deg selv i speilet og si til deg selv: «Jeg er et fantastisk menneske som fortjener det beste!» for det er du faktisk! Glem aldri det !

 

Klem Jannike