05/23/2024

Kaos

Følelsen av kaos har vi alle innimellom. Det kan være indre kaos, kaos rundt oss fysisk og psykisk. Det er ikke alltid lett og finne ro i stormen, og vi kan alle trenge litt hjelp med det innimellom.

Det indre kaoset kan være et svar på at en mister kontrollen over livet, økonomi, følelser og seg selv. Det kan være at andre forårsaker det og gjør at livet blir vanskelig. Det kan også være at en har kommet inn i det jeg kaller den onde kaos sirkelen.

Kasos sirkel tenker du nå, hva er det? Jeg kaller det kaos sirkel når rot rundt meg påvirker tankene mine og rot og kaos inni meg påvirker alt rundt meg. En blir tom for energi og alt blir mer og mer svart.

Det å rydde orker en ikke, en blir anti husarbeid. Når alt er fysisk kaos rund en så blir det kaos i tankene. Slik fortsetter det. Berget vokser rundt en og en vet ikke hvor en skal starte.

Jeg har vært der selv, og jeg vet flere av dere også er fanget i kaos. Jeg bruker å si at en skal lage lister for indre og ytre kaos. Alt er lettere når en har det på papiret. En skal også være snill om seg selv.

Jeg har ganske mange gode råd hvordan en fjerner kaos inni i en, fra andre mennesker og bryter den vonde sirkelen.

Klem Jannie