07/23/2024

Healing

Jeg har arbeidet mye med healing, både «ansikt til ansikt» og fjernhealing. Dette er en av de tingene jeg kan gjøre for kundene mine.  Så husk at dette også er noe du kan prate med meg om, og det fungerer. Jeg har flere kunder som får fred og ro, mindre smerter og finner litt ekstra energi etter en god runde med fjernhealing.

Jeg kom til å lese denne artikkelen om healing og vil delen den med dere:

Ny forskning fra Karolinska Institutet viser at healing virker

Karolinska Institutet (KI) är världskänt för sin medicinska forskning men nu kan två skribenter på Newsvoice avslöja en skandalös mörkläggning av statistiskt säkerställd healing-forskning på KI.

Studien visade bl a på 85% snabbare sårläkning med healing än i kontrollgruppen. Dessutom visade det sig att även distanshealing fungerade! Fynden utesluter helt att healing är en placeboeffekt. Nu kan healing integreras i vården, skriver Eva Olsson och Tony Eckardt, som fått tag på kopior av forskningen som stals från KI.

Resultat från 3 års healing-forskning på råttor, som gjordes på KI under åren 1995-1997, tystades ner och alla papper och data försvann. De stals enligt professor Kerstin Uvnäs-Moberg som ledde forskningen. Förutom att alla healingresultat stals, uppmanades dessutom professor Kerstin Uvnäs-Moberg av en hög chef i KI:s ledning, att lägga ner healing-forskningen. Vem den höga chefen i KI:s ledning var, som beordrade mörkläggning, ville professor Uvnäs-Moberg dock inte berätta.

Healingforskningen visade på vad man kallar för signifikans, mycket tydliga resultat på att healing fungerade på råttor. Forskningen visade t.ex. 85 % snabbare sårläkning med healing jämfört med kontrollgruppen. Detta ville någon på KI dölja. Att försöket gjordes på djur och inte på människa visar att det inte kan röra sig om någon placeboeffekt. Även distanshealing visade sig fungera – Channie West kunde påverka råttorna på KI:s laboratorium på 4 mils avstånd.

Les resten av artikkelen her www.thenhf.se/healing-fungerar-skandalos-morklaggning-pa-karolinska-institutet