07/23/2024

Homofil, bifil, transperson – ny linje for alle!

Hva har dette med medialitet å gjøre tenker du kanskje. Ganske mye, jeg prater ofte med både menn og kvinner som nesten gir opp livet og ønsker å dø fordi de har ingen å dele tanker med, ingen som lytter, Selvmord skjer fordi mennesker blir utstøtt fordi de ikke følger «normen»

Jeg kom over dette innelgget om må bare dele det. Endelig er det en linje der en kan prate med likesinnede og få støtte, leke og prate. Denne siden og linjen kommer til å redde liv.

Del gjerne med deg om dette, da det er så viktig å prate om det.

Kjærlighet er viktig for alle, og det å ha noen å prate med er enda viktigere. Det er mange som ringer fordi de sliter der de bor, de kan ikke være seg selv. Utstøtt, mobbet og ensomme. Alle er vi like mye verdt !
Klem fra Jannike