07/23/2024

Lykken er noe nytt – Gurulinjen

Jeg ble så glad i dag da jeg så denne linjen. Dette er noe av det mest spennende jeg har sett på lenge. Det er ikke bare det at en kan ringe å prate med Guruer, men også få svarene skriftelig.

Jeg har alltid elsket østen og østens mystikk. Meditert og lest alt jeg kan og litt til om deres histore, kultur og tro. Det som fasinerer meg at det er kultur, ulike religioner og tusen år gammel kunnskap som ligger i årene til dette folket. Og for et fantstisk folk, land og stemning. Det er litt som et magisk univers med historier og mennesker. Jeg tror mange tenker som meg når det gjelder India og dets historie.

Vi her i vesten er påvirket av østen og har plukket til oss mange av deres tradisjoner og trossystmer. Se bare på yoga og meditasjon. Det er blitt en den av vår hverdag også.

Jeg ble så glad og fasinert da jeg leste inne på www.gurulinjen.se

De fleste av oss kan engelsk og føles det «skummelt» å prate med guruene, så går det å skrive ned spørsmålene og lese de inn. Da kan en få svar på epost eller via vanlig brev. Det gjør jo at om en ikke klarer å lese inn selv, så kan en få noen til å hjelpe seg å gjøre det.

Skrive ned spørsmålene selv og få noen som er god i engelsk til å lese de inn. Jeg skal hjelpe min mor med dette. Hun falt totalt og er utrolig spent på hva de kan gi henne av råd og svar, men hun er litt redd for å prate på engelsk. Nå kan hun få svar uten å behøve å prate og kunne lese svarene gang på gang i ro og mak.

Tenk deg den bursdagsgaven eller julegaven det er å kunne gi bort noe slikt.

Et brev med ti svar fra ekte guruer som en kan lese gang på gang. Og det er en gave en vil ha glede av lenge! Jeg tenkte at om en får noen til å skrive ned det de önsker svar på kan en ta å ramme svarene inn og det ville väre en perfekt gave sammen med en dagbok og kanskje en penn. Jeg skulle önske alle skrev ned tanker, drömmer og litt om hverdagen sin. Det er virkelig en gave både for en selv og kommende generasjoner, tenk da å ha et slikt brev fra ekte Guruer. Det er ikke noe alle har, men nå er det noe alle kan få og faktisk har råd til .

Jeg må si dette er helt fantastisk og kanskje noe av det mest spennende jeg har värt borti når det gjelder nye tilbud innen det mediale.

Som medial så fölger jeg så klart med på det som skjer rundt omkring. Andres sider og blogger. Alt jeg kommer over. Mye er kopier og useriöst, men dette gikk rett inn hos meg.

Ta en tur innom og se. Jeg tror nok jeg selv også kommer til å bruke dette tilbudet. Du vet selv om en er medial og synsk selv så er det alltid godt å få hjelp av andre. Det å se seg selv er ikke alltid like lett!

Dessuten er det mange spennende artikler å lese der så ta en titt.

De er også på facebook:

https://www.facebook.com/gurulinjen.se/

Og på Instagram:

https://www.instagram.com/gurulinjen.se/

Hva syns du om siden ? 

Klem Jannike