07/23/2024

HVORFOR JEG ELSKER Å JOBBE HER !

Den er først i Sverige, men har vi litt flaks så kommer den i andre land også. Ta en titt for selv om du ikke får ringt denne linjen fra utlandet er det mye spennende allikevel.

Dette er et fantastisk firma, det skjer hele tiden noe nytt, og snart kommer en ny fantastisk linje i Sverige som heter Spåland, det er spill, tester og mye gøy som venter på deg og meg!

Det er selfølgelig en facebookside, instagram og en fantastisk webside. Selv om vi i Norge ikke kan ring, så er de spillene kjempe morsomme. Det er mye og lese og virkeig en fryd for øyet. DETTE gleder jeg meg til!

Jeg tror jeg har verdens beste sjefer, kolleger og kunder. Jeg elsker jobben min, den er mer enn en jobb den er en livsstil. 

Ta en titt inn: www.spåland.se 

Kom gjerne med kommentarer om hva du synes, de som arbeider der er speiselt utvalgt fordi de er gode og har gått gjennom mange tester for å få jobben. Dette gleder jeg meg til å se hvordan blir. Jeg må innrømme jeg har vært inne og testet spillene. Det var gøy selv for en voksen dame som meg 🙂

OG en kan få spådommen og samtalen nedskrevet også, så en har det på papir, tenk så gøy å kunne se tilbake om et år eller tre hva som har skjedd og det som ble sagt skjedde <3 

Ta en titt og god helg 🙂

Klem Jannike.