05/23/2024

De små ting gjør meg glad.

En tenker kanskje at vi medium bare prater i telefonen, mange sier det er juks og fanteri. At vil lurer folk for penger. Det respekterer jeg, selv om jeg vet det er noen annet. For meg er det som å puste, føle, tenker og være meg. Jeg har alltid hatt denne «gaven av å se og vite «. Og mine kunder ringer tilbake av en enkelt grunn – de får svar ikke alltid det de vil høre, men sannheten og støtte inn i fremtiden. Svar som er så konkrete at de er lette å sjekke om stemmer eller ikke.

 

Jeg var innlogget en stund i dag innimellom alt annet, og da ringer en kvinne jeg ikke har snakket med siden oktober.

Hun var både sint, skuffet, redd og trist da jeg snakket med henne første gangen. Hun hadde ringt en annen linje før hun havnet her, og de dømte alt neden om og hjem. Jeg tenkte i mitt stille sinn, hva i alle dager har de gjort og sagt for det er ikke sant.

Er som de stikker fingeren opp i luften og bare prater, uten å ta inn stemmer, bilder, legge kort og alt annet. Det kaller jeg å utnytte mennesker i en vanskelig situasjon som trenger ærlige og korrkete svar som er fylt av ærlighet, selv om det kan gjøre vont, men det finnes alltid et håp, men det krever hard jobbing.

 

 

Jeg ba henne fortelle nøyaktig hva den andre hadde sagt og ba henne skrive en dagbok om samtalen med den  forrige mediale og også ta notater om min samtale og spådom.

Så sa jeg at vi tar en prat på nyåret, for du kommer til å trenge det. Det gjorde vi i dag. Hun var som ny, full av later og glede, men også en dyp kjærlighetssorg.

Drømmemannen gjennom mange år har flyttet sammen med en annen kvinne på ekstremt kort tid. Jeg sa til henne dette tar tid, han må få våkne som MANN, få lov til å være menneske og mann. Ikke skrik, kontroler eller vær sjalu. La han være som han er. OG du skal ta vare på din livenergi og komme deg ut – for å sitte slik i mange år går ikke.

Du skal leve og oppleve livet, samle på erfaringer. Selv om både hun og jeg vet at dette ikke holder så kan de holde relativt lenge. Hun skal lære av dette og ikke bli et offer som går inn i en bitter rolle av hat og blir en skygge av seg selv.

Hun hadde lest inne på en av mindre andre blogger, der jeg skriver om å leve selv om en har kjærlighetssorg. Ut møt mennesker, prat, le  og bli kjent med nye, du trenger ikke gå ut å skjekke opp en mann om du ikke har lyst, men få opp gleden over livet igjen. Ta med gamle venner og møt nye mennesker som kan bli nye og gode venner.

 

25 Affecting Pictures of Broken Hearts | CreativeFan

Min kunde er ikke  en A4 kvinne, hun ser mer ut som en vakker fotomodell, kropp som en gudinne, langt krøllete hår og alltid perfekt sminke. OG i tillegg har hun en hjerne som virkelig fungerer, hun er klok, analytisk og full av tanker og klarer å se ting fra ulike sider uten å knekke sammen!

Hun er sterkere enn hun tror, slik er det med oss alle som en ! 

 

Jeg er sikker på at det kommer innlegg om hennne og våre samtaler. Jeg ba om lov og hun sa ja så lenge hun fikk være anonym, og klart hun får det. Anonymitet er en en selvfölge, for alt vi prater om stopper mellom oss.

Jeg har ingen glede å forelle detaljer som gjør at andre kan vite hvem hun er. Det er med på å beskytte henne, samt at vi her på Red Hat har en regel som er gylden, alle skal være anonyme og trygge – både agenter og de som ringer inn for å prate om ting om det er kakeoppskrifter eller temaer som kan være vanskelige og såre

Dagen i dag gav meg så mye å være takknemlig for.

Det at kunder ringer meg gang på gang på gang gjør at jeg vet jeg gjør en god jobb og at de får bevis for det i hverdagene. Jeg skriver alltid ned litt om de återkommende kundene, slik at jeg skal huske detaljer og tenne lys og kunne sende healing og energier til hver og en når jeg logger ut for dagen. Det er min lille ekstra gave til mine kunder.

Det er den minste gaven jeg kan gi de. Silvia og la oss kalle han Johan, de kommer til å finne kontakt igjen. En ny form for kontakt, kanskje ikke som en par, men som de fantastiske personer de to er – to alen av samme stykke, sjelevenner og tvillingsjeler.

Til neste gang hun ringer meg så  skal hun gå på  dater, hun skal åpne opp sosiale medier og hun skal skrive en dagbok om tanker, følelser og få ned på papiret alt fra dagen, drømmer om natten.

Det kan være ting hun ønsker, hater er redd – en ærlighetsbok ville jeg kalle den. Lim inn avis utklippe, bilder av han, komme på plass i deg selv. Da kommer du til så se mønster. Jeg lover deg du og andre som leser dette innlegget komer til å få råd og tips.

Kanskje det virker banalt og enkelt, men jeg kan love at når vi går gjennom drømmene og tankene, analyserer de og får svar og støtte fra andre siden blir det noe helt annet, en nøkkel til livet ditt, mitt og mange andres,

Jeg kaller deg Silvia, for du er som en stjerne av sølv som viser vei for mange andre kvinner.

Du er sterk, vakker og du gjør at min jobb er om en skal kalle det en jobb – en reise i andres energier, liv og sjebner. Det å få lov å hjelpe, støtte og gi råd. MEN aldri glemme at hun og alle andre har FRI VILJE, det gjør denne jobben ekstra spennende for ingenting er hugget i stein.

Det gjør at jeg må virkelig bruke alle mine mediale gaver rett og prøve å gi et så korrekt og direkte, ærlig svar som mulig. Ellers hadde du kunnet lese et ukeblad eller snakket med deg selv.

Svarene skal være ærlige og sanne, noe du kan skrive ned, ta frem og sjekke sannhetsgehalten i spådommen og det jeg ser til neste gang.

Bruk de rådene og tipsene jeg gir deg for de gjør at du når langt og at du og jeg drar lasset sammen – for du er ikke alene. Du har hjelpere – guider som er med deg og du har meg. Og når jeg er borte har du mine fantastiske kolleger som også hjelper deg. Vi har alle gått gjennom tester og arbeidsprøver, vi utvikles sammen og det gir oss styrke og deg rette svar.

 

Det spesielle er at veien er staket ut, men måten en kommer til målet er litt ulikt.

Gled deg til neste del om denne fantstiske kvinnens reise og liv, hun gir meg så mye, hun er reflektert og tenkende. Denne reisen kommer både du og jeg til å lære uendelig mye som vi selv kan bruke i våre liv.

Du får også lære mer om hvordan jeg jobber, rådene jeg gir og hva som skjer inne i meg, hva jeg ser, hører føler og kan vite.

Jeg klarer ikke glemme de jeg prater med – de følger med meg dag ut og dag inn.

Jeg vil de skal lykkes og få det livet de har planlagt og ønsker seg, så jeg sender ut til universum alle tanker, engergier og drömmer for de som trenger det.

Hun ramlet inn via www.spålive.se

 

TAKK «Silvia» for at jeg får skrive om deg og ditt liv – og takk for at du gir meg den gaven det er å hjelpe deg, høre på deg og støtte deg. Du er vakker både utenpå og inni.

Ja, du har en lang vei å gå – men du går den – sterk og alene, selv om jeg prøver å støtte deg og gi deg svar og råd – så er det du som må gjøre joben selv <3 

 

 

Med drømmen om den perfekt familie i ditt hjerte, og den dagen kommer. Husk en familie er ikke alltid A4 – det er ikke blod som gjör en familie, det er hjerte og kjärlighet.

 

 

Klem fra en ydmyk og glad Jannike. 

 

 

Deler denne – den sier alt, alt løser seg en vakker dag 🙂