06/23/2024

Skytsengel, guide eller fölgesvenn

Kjärt barn har som kjent mange navn. Jeg vet vi alle har med oss en eller flere som passer på oss. Du kan kalle de engler, guider, skytsengler eller hva du önsker. Hva du kaller de spiller ingen rolle, hva de gjör for deg og meg er det viktige!

Jeg er sikker på at vi alle har med oss en beskytter eller flere gjennom livet, vi fikk de i födegave. Noen har en og noen har mange.

Vi kan höre de og se de om vi bare åpner opp. For meg har denne vissheten värt god å ha i alle år.

Jeg er aldri alene, det er alltid noen der og passer på meg. Gir meg råd, advarsler og stötte.

Jeg vet jeg har flere, men det er särlig en som jeg ofte hörer klart og tydelig når han prater med meg.

 

 

Jeg har også evnen til å höre og se mennesker som har gått over på andre siden, reist för oss til dödsriket. Det hender også at de er med som guider og hjelpere for oss mennekser. Noen kommer til oss den dagen vi blir födt, mens noen kan komme til underveis i livet.

Jeg vil dele et lite dikt om min ene skyteengel eller guide. Han er ofte med meg sövnlöse netter når verden föles så uendelig stor og jeg föler meg uendelig liten.

 

MIN USYNLIGE VIRKELIGE VENN OG HJELPER 

 

Jeg hører din stemme i natten, den sier mitt navn så mykt. 

En stemme som bor i mitt hjerte, en røst som stryker min hud. 

Du gir meg styrke og lykke, 

at jeg kan klare alt.

Den trøster og lindrer, den er for meg livets salt.

Din stemme fyller min tanke, den forteller meg alt. 

Den leder meg veien mot dagen, den gir meg fred og ro.

Den lindrer min angst og mitt savn, 

den får min sjel til å falle til ro.

Jeg elsker din stemme, dine tanker. 

Din latter, dine ord.

Din stemme følger meg i natten, 

Jeg er aldri ensom når du i mitt hjerte bor.

Du tröster med med dine myke ord. Gir meg råd og veileder meg frem. 
Gjennom livet slik at jeg skal finne veien frem.

Takk min kjäre guide for at jeg har akkurat deg, takk for de andre som også fölger deg for å passe på meg!

Aldri ensom eller alene, dere er alltid der når jeg föler meg alene eller er sammen med andre. 

Dere passer alltid på, og jeg vet at når mine dager på jorden er over, så vil dere fölge meg dit jeg skal etterpå.

Tusen takk og god natt kjäre guidevenner!

 

Så huske du er aldri alene selv om du kanskje föler og tror det.

Et lite tips, skriv ned det du hörer og ser. Det er til en god hjelp for deg og når du snakker med meg eller en av mine kolleger. For da er det uendelig mye raskere og lettere å kunne gi deg konktrete svar på hvem det er og hvilke råd de har til deg. Og du får nesten som en brukermanual på livet ditt fra andre siden. Tenk på det!

Alle kan läre seg å höre, kjenne, föle og faktisk se sin hjeloer og guide. Det er ikke skumelt eller noe å väre redd for. Har du spörsmål rundt dette så ring en av oss.

Våre nummer, hvem som er innlogget og prisinfo finner du her:

www.synskonline.no , www.synskonline.se eller www.synskonline.dk

 

Har du sett, fölt eller hört dine skytsengler eller guider. Skriv gjerne om det i kommentarfeltet: Det er alltid spennende å höre andres historier og opplevelser også! Så takk for at du kanskje vil dele. Du ka väre helt anonym der også <3

 

God natt og dröm noe vakkert – og skriv gjerne ned drömmen også 🙂 

Klem Jannike!