05/23/2024

Kommunisere med dyr

Alle har vi hørt om noen som prater med dyr. En del mennesker tror dette er mulig og en del tror det er bare tøys og tull. Jeg for min del tror på dette, jeg har selv alltid pratet med dyr av alle slag. Da mener jeg ikke bare prate med lyd og ord. Det er en annen form for prating og kommunikasjon.

Selv om det kan virke som fantasi, er det noen mennesker som diskuterer om det er mulig å kommunisere med dyr gjennom telepati. Jeg vet at dette går, men jeg er glad folk diskuterer for og imot.

Hvis vi starter med det grunnleggende, er telepati muligheten til å psykisk overføre ideer mellom ulike personer. Dette konseptet er eldre enn det de fleste tror. De gamle sivilisasjonene hevdet at de hadde overlegen kontakt med dyrene gjennom ånden og sjelen.

I dagens moderne samfunn ser det ut til at folks evne til å «lytte» til planter og dyr har forsvunnet. Det handler imidlertid bare om å øve litt, og fremfor alt, å tro på det.

Fouten mennesker kan alle levende vesen kommunisere med hverandre uten ord. . Dyr kan også gjenkjenne noen ting som mennesker ikke kan. For eksempel vet hunder at eierne er hjemme ikke bare gjennom luktesansen eller hørselen, men gjennom noe som er kjent som «dyretelepati». Det antas at dette skjer fordi eierne «utilsiktet» kommuniserer at de er på vei hjem.

Det finnes til og med noen svært interessante tilfeller. For eksempel kan en hund se på telefonen rett før den ringer, eller reagere annerledes avhengig av hvem som ringer.

Telepati foregår mellom mennesker og dyr når det er en forbindelse og hengivenhet mellom dem. Problemet er at mennesker ikke har den samme vanen med å kommunisere. Derfor er det mulig du ikke forstår hva som skjer med kjæledyret ditt eller hva de tenker når du ikke er med dem. Ifølge forskning rundt dyretelepati skjer dette på grunn av «morfiske felt» av et kollektivt minne som virker mellom familier eller stammer.

Å være i stand til å forstå dyreriket er mer komplisert enn det man kanskje har sett i filmer. Selv om det ikke er forskning og bevis rundt dette så er det mange som kan kommunisere med dyr og tror på dette.

Kommunikasjon gjennom telepati er en finjustering som foregår i vårt eget magnetfelt. Med andre ord er det som å skru på en radio som har vært avslått lenge, og det ser ut til å være problemer med forbindelsen. Vi må bare lære oss å stille inn vår egen radio.

Dyr tenker, føler, tar avgjørelser og bestemmer. Tenk deg at du kan prate med ditt dyr, få vite hvordan det har det og hva som skjer. Det kan du lære og det er flere her hos oss som prater med dyr. Har du lyst til å lære mer om dyrekommunikasjon så ring meg eller en av mine andre kolleger.

Her kan du se en film fra You Tube om dyrekommunikasjon:

Håper du liker filmen og at du tar vare på deg selv 🙂

Klem fra Jannike