05/23/2024

DAGENS TAROT

Jeg tenkte vi skulle trekke et kort om dagen fremover, bare på gøy. Det er et kort der jeg ber om å få et grunnleggende kort som kan hjelpe alle de som leser her:

Dagens kort: Paven

Dagens tarot-kort: Paven

Du føler kanskje et sterkt behov for rutine når du får dette kortet, dessuten vil du at rollen din skal være klart definert, enten det dreier seg om et personlig forhold eller om arbeid. Når paven opptrer som en person, kan han eller hun være en flink lærer, prest, veileder eller fortolker. En slik person er kommet inn i livet ditt for å åpne en eller annen mental dør for deg. Uansett hva du blir lært, får du en struktur; språk, astrologi, musikk og teologi er typiske fag som er knyttet til paven. Kortet kan også bety en gammel venn, ofte noen som er eldre enn deg, og som er i stand til å gi deg gode råd.

Jeg føler at dette kortet passet litt på meg også idag.

Hva med deg? Er det noe du føler passer på deg også?

Om du vil ha en legging for DEG så vet du hvor du finner meg 🙂

Klem Jannike.