06/25/2024

Ikke vær redd for å ringe meg

Jeg har hatt noen telefoner fra folk som aldri har pratet med en synsk eller medial person før og som faktisk er redde første gangen de ringer til meg. Det tok meg litt tid å forstå det, for er jo bare meg! Ikke vær redd for å ringe meg!

Du skal ikke være redd for å ringe noen som er medial eller synsk. Vi er som alle andre på mange måter. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg har noen ganger hatt telefoner der jeg merker at folk setter opp en mur mot meg.

Grunnen er at de er usikre og redde for hva jeg ser eller IKKE ser. Noen er skeptiske og vil teste meg, noen er rett og slett redd svarene.

Jeg kan love at jeg er en jordnær og direkte person, her er en spade en spade. Jeg blir lett glad i mennesker og føler sterke bånd til de som jeg er i kontakt med.

Jeg er opptatt av ærlighet og at en skal støtte hjelpe og gi svar som er til hjelp.

Du skal aldri være redd for å ringe meg, for som sagt – vi er alle mennesker og i samme båt. Jeg kanskje har en side som ikke du har og du har en egenskap ikke jeg har.

God mandagsklem fra meg til deg og vi snakke <3

Klem Jannike