07/23/2024

Noen private tanker om det å være medial

Eller spådame, heks, eller som noen også mener at man innbiller seg ting og bare jukser. Det er mange meninger om slike som meg.

Har du tenkt på hvem jeg er? Hvordan jeg lever mitt liv og hva jeg gjør når jeg ikke er innlogget eller skriver her? Jeg tror at en del tror at vi medium da koker sammen skumle saker eller vimser rundt som flaksende kråker, bare mediterer og dagene går.

 

Relatert bilde

Nå skal jeg dele litt fra min hverdag.

Jeg sover lite, jeg har alltid gjort det, men jeg drømmer mye og jeg fører drømmedagbok for det er ofte budskap som kommer via drømmene. Det er ikke sikkert jeg skjønner de med en gang, men da fint å kunne ta frem dagboken og lese gjennom når en kommer på at dette har jeg drømt om før og en får bekreftet det stemmer. Så er det opp tidlig, kaffe og stelle dyrene før dagen starter med jobb. Jeg er en person som har mange jern i ilden. Jeg er heldig for jeg har jobber jeg elsker, fantastiske mennesker med gaver i alle former. Det å jobbe hjemme krever jo disiplin og selvkontroll. En kan ikke bare ta fri eller tenke at en kan hvile, en må jobbe. Sette mål at en skal gjøre sitt beste hele dagen.

Jeg jobber med mennesker, gir råd, svarer og prøver å gi konkrete svar. For meg er det viktig at du som kunde får sannheten. Det vonde er når ting endrer seg, for alle har en fri vilje og da må en noen ganger gi beskjeder som er noe annet enn det du som kunde håper å høre. Det gjør vondt i sjelen, fordi jeg kjenner dine følelser, din smerte og fortvilelse på samme måte som jeg kjenner din glede og lykke.

Når du ringer så er det som telefonen er borte. Du og jeg er i en boble der du er i sentrum og jeg prøver å gi det klare, rene svar. Medialitet er ikke som å slå av og på en tv, en har den alltid i seg, men en åpner opp mer når en er på jobb. Jeg vet mange sier de blir tappet for energi innimellom av kunder og hendelser, jeg gjør ikke det jeg får energi fra andre siden eller skal vi si andre dimensjoner og da er det som jeg blir mer energisk, klarere i synene og enda mer åpen. Du hjelper også meg når jeg hjelper deg.

Når telefonen ringer er jeg helt åpen, og når jeg hører stemmen i andre enden så forsvinner jeg inn i ditt liv og din verden på godt og vondt.

Bilderesultat for woman talking on phone

Mange setter spor og noen få bærer jeg med meg hele tiden. Jeg mediterer alltid når jeg har logget ut og sender ut healing og energier til de jeg har pratet med. Jeg har en liten bok med navn, og hva du trenger hjelp med. Hadde en kunde her om dagen som sa, det er merkelig når jeg har pratet med deg på kvelden så kan jeg plutselig kjenne at det er som en varme i kroppen, jeg kan kjenne en kiling i nakken og at jeg blir veldig trøtt. Det er min gave til deg fordi du stoler på meg og du gir meg den gaven det er å få hjelpe, da gir jeg tilbake. Dette er ikke bare en jobb, det er et kall, det er mitt liv. Og når du har pratet med meg så er du også en del av mitt liv og mine energier og klart jeg da sender og hjelper selv når vi ikke prater.

Jeg kan være veldig direkte og grunnen er at du ringer meg for å få svar, og da er det svar du skal få. Jeg glemmer aldri en jeg har pratet med og når det er noen en prater ofte med så er det nesten som en blir enda mer knyttet sammen og ting kommer frem. Du kan stole på meg og jeg på gavene jeg har fått slike at du får det du trenger.

Ellers går dagene med til det normale som husarbeid, lage mat og «vanlige» ting. Men husk dere er alltid med meg og alle som en er viktige, vakre sjeler som jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe.

 

Bilderesultat for healing

Jeg har en akademisk utdannelse og jobbet hele mitt liv, men lykken fant jeg da dette ble hovedjobben min, gleden av å hjelpe, gi og få mennesker til å velge og finne veien inn i seg selv og ta rette valg. Jeg er her for deg. Og det er faktisk det jeg er. Jeg er her på jorden og skal hjelpe mennesker så alle får det beste livet de kan ha. Klart noen ganger tar ting tid, men det er håpet, hva du gjør på veien til målet og at du får verktøy du kan bruke i hverdagen som  er viktig.

Det å jobbe sammen med andre mediale er en gave, de kan ting og jobber på en måte jeg ikke gjør, og jeg på en måte de ikke gjør, dette gjør at vi hjelper hverandre også og lærer av hverandre.

 

Bilderesultat for healing

Det er derfor det er viktig at du finner den spådamen eller mannen som du føler er rett for deg og du får god kontakt med. Du skal legge på etter samtalen og føle at du har fått noe og du har fått det du trenger. Jeg står for alt jeg sier og gjør og da er det også lett å ringe meg tilbake. Spørre igjen, for jeg husker jo hva vi pratet om og gjorde. Da kan en se utviklingen, en kan se forandringene og komme med andre eller nye råd.

Jeg vet at noen ganger føles det dumt å ringe meg, at det kanskje føles som du har dumme spørsmål, feil, eller at det er en bagatell. Det er noe du aldri får lov å tenke. INGEN spørsmål er feil, ingen tanker er små eller uviktige. Så lenge de er viktige for deg så er det viktig for meg.

Kanskje du aldri har ringt en som meg før og er usikker. Ikke vær redd. Skriv ned det du tenker på en lapp, og still de spørsmålene du vil ha svar på, jeg lover deg at jeg ALDRI kommer til å tenker.. åhhh så dumt! Den dag i dag har jeg ikke fått et dumt spørsmål eller tenkt negativt om noen jeg har pratet med.

Og glem ikke jeg er et hel vanlig menneske med gode, dårlige og vanskelige dager. Jeg har sorger, gleder og bekymringer. Jeg skal fortelle en noe kanskje ikke mange vet. Vi spådamer eller medium ringer også til andre for å få hjelp selv, for ingen kan alt, men alle kan noe. Det å lese av seg selv er nesten umulig. En kan noe, men ikke alt og da deilig å ha noen å spille ball med, noen som ser og hjelper.

Nå mine kjære så skal jeg lage søndagsmiddag og kanskje vi prates i kveld ?

Relatert bilde

 

Uansett glem aldri hvor unik du er, det finnes bare en som deg og det skal du være stolt over !! 

Klem Jannike.