06/21/2024

Mine tidsplaner og gratis healing

Jeg startet så vel med en timeplan her for et par uker siden, men som i disse sommertiden så blir ikke alt som planlagt derfor har jeg en litt mer fleksibel plan fremover og husk vi kan kommunisere her på bloggen.

TIDER JEG ER INNE / INNLOGGET :

Jeg har en intensjon om å være innlogget hver kveld fremover fra ca kl 22:00 til 02:30. Sjekk på www.synskonline.no eller www.spålive.no for å se at jeg er inne og om jeg er ledig.

Jeg er kveld og nattmenneske. Jeg har ofte en plan om at NÅ skal jeg begynne å legge meg tidlig og så ha en døgnrytme som er mer i takt med verden. DET har ikke fungert til nå, så dermed får det være som det er.

Jeg ser jo at mange av dere også er oppe sent og virrer rundt på nettene så det er godt vi har hverandre.

Jeg tenkte på en ting, at om noen av dere syns jeg er for sent innlogget og at du kanskje vil prate med meg før på ettermiddagen eller på dagen, så er det bare å legge igjen en kommentar her så avtaler vi en tid.

BiolumenEssence Energy Healing Session – Hidden Gem on Main

HEALING:

Som dere vet så bruker jeg sende healing til dere som jeg prater med. Jeg tenkte at nå i disse corona og ferietider så trenger vi alle litt ekstra fred i sjelen. Så om du føler at du trenger healing legg igjen en kommentar her på dette innlegget, så svarer jeg når jeg kommer til å sende akkurat til deg.

Dette er selvfølgelig gratis.

Tro det eller ei, men jeg er relativt fleksibel og har mulighet til å logge på når det passer deg også, så etter avtale fungerer alltid.

Da prates vi snart og til da må du ta vare på deg selv 🙂

Klem Jannike <3