06/23/2024

RIS ELLER ROS ?

Jeg vil jo helst at alle jeg prater med skal være fornøyd med samtalene vi har. Jeg vil også at alle skal gi meg tilbakemeldinger på det vi prater om. Hvorfor? Fordi jeg vil at du som ringer meg skal være fornøyd og glede deg til neste gang vi prater sammen. Du vet du kan gå inn på hjemmesidene og våre for å gi meg både ris og ros?

Jeg har ikke skrevet om dette før tror jeg, men det er noe som faktisk er viktig. Selv om jeg ikke ser på dette som en «jobb», og jeg føler at dere som jeg prater med er som gamle venner er det viktig med tilbakemeldinger.

På hjemmesidene våre kan du gå inn og lese om mine kolleger og meg, men du kan også komme med kommentarer om samtalene.

Først går du inn på siden og klikker på bildet av meg (eller en av de andre du har pratet med )

Da kommer dette opp.

Nederst under presentasjonen så klikker du bare på knappen og du får opp dette:

Da er det bare å skrive det du har på hjertet, ris eller ros 🙂

Det er faktisk slik at vi setter pris på både ris og ros. Grunnen er enkel, du skal være sikker på at vi har kvalitet og at vi holder det vi lover. Det er viktig at det kommer fram om du er misfornøyd eller om du som jeg klart håper er fornøyd. Det skal være ekte og det skal være ærlig.

Det er anonymt å skrive, så om du skriver noe negativt om meg så får ikke jeg vite at det er du som har skrevet det, men jeg får beskjed fra de som sitter og sørger for at vi alle holder oss på et nivå som er bra og holder det vi lover når det gjelder kvalitet osv.

Har du ikke vært inne og skrevet ennå? Da ville jeg juble om du gjorde det 🙂

Ellers håper jeg at du holder ut i sommervarmen og holder deg trygg med tanke på corona og alt som skjer rundt det i sommer.

God klem fra meg til deg 🙂