05/23/2024

Når kan du prate med meg?

Nå er jeg endelig tilbake på plass og jeg har fått sortert ut tidene mine litt mer. Det blir enklere for deg når du vil prate med meg, og jeg har mer struktur på dagene mine.

Fra og med i dag 29 Mai og til 04 Juni kommer jeg til å være her:

Fredag 29 Mai : Kl 22.15 – 01.00

Lørdag 30 Mai: Jeg er tilbake i morgen kveld.

Søndag 31 Mai: Kl 22:15 – 03:00

Mandag 01 Juni: Kl 20:15 – 23:00

Tirsdag 02 Juni:  Kl 22:15 – 03:00

Onsdag 3 Juni:  Kl 23:15 – 04:00

Torsdag 4 Juni:  Kl 22:15 -03:00

Jeg vet at det er en del som har ringt og prøvd å få tak på meg og jeg er glad for det. Jeg vet at mine kolleger har vært aktive og pratet med flere av dere, og jeg vet da at alle er i trygge hender.

Som vanlig kan du også se på websidene når jeg er på jobb og når mine kolleger er på jobb.

Gå inn på følgende sider:

www.synskonline.se

www.synskonline.no

www.synskonline.dk

www.spålive.no

www.spålive.se

Det er ikke bare oss som jobber her du kan lese om på sidene. Det tilbud, kampanjer og artikler om alle temaer som vi jobber med.

Jeg er så uendelig glad for å være tilbake her. Jeg har savnet så mange av dere. Det blir slik, en får et spesielt bånd når en prater sammen i telefonen på denne måten. Jeg bevarer hver og en av dere som en diamant jeg har med meg.

Det er en ting til. Jeg vil gjerne vite om du er fornøyd med samtalen du har hatt med meg og om det er noe du ikke liker eller vil klage på. Det kan du gjøre inn på siden. Du klikker på bildet av meg og der kan du legge inn kommentarer.

Ellers håper jeg du tar vare på deg selv og prøver å nyte denne vakre tiden på året. Jeg må innrømme at jeg våkner tidlig på morgenen og nyter av fuglesang og at solen kommer opp tidlig.

Nå ønsker jeg deg en fin Pinse og så vet du hvor jeg er når du vil prate med meg!

Klem fra Jannike