07/23/2024

Ny vår og nye muligheter

Jeg har hatt noen måneder med annen jobbing, reiser og vært med familien. Nå er jeg tilbake der jeg ønsker å være, nemlig her hos dere.

Våren er en fantastisk tid, selv om mange nå er hjemme og holder seg til Covid-19 regler og tar vare på seg selv og andre. Det er mange som er redde og ensomme nå, det er nytt og det er skremmende. Mennesker blir syke og mange dør over hele verden. Dette er en ny sykdom, ergo blir vi redde. Det er lett å gjöre feil om. Jeg glemte å kjöpe dopapir

Jeg har fått en del telefoner fra mennesker som er bekymret, de er urolige for venner, familie og seg selv. Jeg kan ikke spå noen om død eller sykdom. Det jeg kan gjøre er å hjelpe til å se hva som kommer av gode ting i livet fremover. Jeg kan hjelpe til å få ryddet opp i tanker og blokkeringer som folk sliter med.

Jeg skal fortelle en hemmelighet, det er ikke bare «alle andre» som ringer til meg nå, jeg har også ringt til andre medium for å prate og for å få råd. Det er utrolig vanskelig å se seg selv og finne nøkkelen til sitt eget indre. Jeg vet at andre mediale også ringer til meg for å få samme støtten og hjelpen. Vi er alle i samme båt nå fortiden og da må vi stille opp for hverandre. Omtanke koster ingenting og det gir så endelig mye tilbake for den som gir 🙂

Småfuglene er tilbake, har du hørt hvor vakkert de synger?

Det jeg elsker med våren er livet, alle ting våkner opp igjen og naturen er på sitt aller vakreste. Det å bare se solen tidlig på morgenen eller den rene luften etter en regnskur. Det å stoppe opp og ta inn alt som er rundt en. Det får meg til å føle takknemlighet for at jeg har fått en ny dag.

Du vet hvor du finner meg om du ønsker å få noen svar om det som kommer eller du bare har lyst til å prate.

Klem fra Jannike

En sang jeg har gode minner til