05/23/2024

Jeg tror på engler

Jeg tror på engler, men det hadde du kanskje regnet med? Jeg føler at englene alltid er med meg. Har du opplevd hjelp fra engler?

Her skal du få en oversikt over de ulike erkeenglene og hva hver og en av de står for;

Erkeengelen Mikael

Mikael betyr: «Han som er som Gud». Erkeengelen Mikael styrer i Øst og ble utnevnt som lederen av erkeenglene. Mikael sammen med Gabriel kan reise gjennom de syv himler. Mikael var den engelen som bekjempet djevelen ut fra himmelen.

Om du skal ut på en reise og trenger beskyttelse, så er erkeengelen Mikael den rette til å be om hjelp. Erkeengelen Mikael kan hjelpe deg med å kutte følelsesmessige bånd. Krystaller som er fine å bruke for å komme i kontakt med Mikael er safir, tigerøye, akvamarin, blå kalsitt, blå topas og rutilkvarts.

Element: Ild. Farge: Blå. Planet: Merkur.

Mange klarsynte har Mikael som hjelper. Han kan blant annet lettere gi deg informasjon gjennom kanaliseringer. Han dukker ofte opp hos meg under healinger, for å hjelpe til med å fjerne og kutte gamle bånd, energier til ditt gamle liv, eller hendelser du ikke lenger trenger å bære på. Men engelen Mikael har mye mer kunnskap å lære bort enn bare det å kanalisere og kutte bånd. Han har dukket opp flere ganger i mine syn under meditasjon og hjulpet meg med min egen utvikling. Han viste seg også fysisk for meg i min egen stue for å lære meg hvordan jeg skulle bruke englekort. Jeg ser han som en ung, slank mann. Noen ganger bærer han sverdet sitt. Jeg føler en utrolig ro, styrke og trygghet når han er i nærheten.

Erkeengelen Gabriel

Gabriel betyr: «Guds styrke». Erkeengelen Gabriel styrer i Nord. Om du ønsker å komme i kontakt med Gabriel gjennom meditasjon, kan krystaller som smaragd, perler, månestein, rav, kalsitt, topas og aqua aura være fine. Om Gabriel dukker opp i ditt liv kan det være at du trenger hjelp til å bli kvitt noe gammelt for å starte på noe nytt. Han er en kraftfull erkeengel som sammen med Mikael kan reise gjennom de syv himlene. Gabriel vil alltid komme å veilede deg om du trenger det. Han kan hjelpe deg med å finne din riktige vei i livet.

Element: Vann. Farge: Hvit. Planet: Månen.

Jeg har hatt et tøft liv med mange hindringer, men jeg har klart å komme meg ut av det og kan i dag bruke all min lærdom til å hjelpe andre mennesker. Men før jeg kom så langt, har jeg fått mye hjelp og healing både fra mennesker og den andre siden.

En sterk opplevelse jeg hadde under en healing var at jeg gjenopplevde alt det vonde som jeg tidligere har opplevd. Nå kom plutselig alle opplevelsene og følelsene på en gang. Det var som om en film med alle hendelsene passerte gjennom hodet mitt. Det var smertefullt og skremmende samtidig, og jeg følte at jeg ikke var helt til stede. Det var en innvendig reise i min sjel hvor jeg så at alt jeg hadde gått og båret på av tidligere sorger forsvant. Etterpå satt jeg i lang tid bare og skalv, sammenkrøket i hjørnet på gulvet i soverommet vårt. Når den mørke reisen var over, kom et sterkt, hvitt lys. Det var som om noen holdt en lommelykt og lyste rett i øynene mine. I lyset sto det en mannlig skikkelse med litt brede skuldre og halvlangt, mellomblondt hår. Han fortalte meg at han var engelen Gabriel, og budskapet han hadde med til meg var at nå var denne reisen over, og den neste hadde begynt. Jeg reiste meg opp og følte meg bedre enn noen gang. Alt føltes så godt.

Erkeengelen Rafael

Rafael betyr: «Guds helbreder». Erkeengelen Rafael styrer i Vest. Rafael er engelen du skal tilkalle om noen trenger healing. Du kan se for deg et grønt lys på det stedet som trenger helbredelse mens du tilkaller engelen. Gjennom meditasjon med Rafael er det fint å bruke krystaller som blant annet; malakitt, topas, smaragd, rosenkvarts og jade.

Element: Luft. Farge: Grønn. Planet: Solen

Etter at noen engler hadde begynt å vise seg for meg, og dukket opp når jeg trengte dem, så skjønte jeg etterhvert at jeg også kunne påkalle dem selv når jeg ville. Jeg tilkalte erkeengel Rafael for å spørre han om jeg kunne få lærdom innenfor healing. Da dukket plutselig opp en lang, slank, mannlig skikkelse med langt, grått, nesten sølvfarget hår. Jeg merket at han hadde en spesiell form for humor, og det første svaret jeg fikk på mitt spørsmål var at nei, han ville ikke lære meg mer om healing. Men jeg ga meg ikke og ba han nok en gang om hjelp, men denne gangen med mer ydmykhet. Rafael ble da stående og tenke litt før han svarte ja. De neste personene jeg ga healing til merket nærvær fra en engel. Noen kunne også se den samme skikkelsen som meg. Rafael viste meg hvordan jeg kunne heale andre med hans hjelp.

Erkeengelen Uriel

Uriel blir også kalt: «Guds lys». Uriel er erkeengelen som styrer i Sør. Om Uriel dukker opp hos deg kan du kanskje se engelen som et rødt eller purpur lys. Om du ønsker å opprette kontakt med Uriel gjennom meditasjon, kan steiner og krystaller som gul jaspis, solstein, beryll og citrin være til hjelp.

Element: Jord. Farge: Rød/purpur 

Engelen Ariel

Også kalt: «Guds løvinne». En vakker, kvinnelig engel med langt mørkt hår. Du kan kjenne hennes kjærlighet når hun er i ditt nærvær. Ariel har en forbindelse med Moder jord, og om denne engelen dukker opp hos deg, kan det hende at du trenger å komme deg mer ut i naturen. Om du ønsker å kontakte Ariel gjennom meditasjon, kan du se etter fargen rosa. Krystaller som er fine å bruke til å kontakte Ariel er topas, ametyst, rosenkvarts, agat, månestein og solstein.

I en tidlig fase i mitt spirituelle liv, hvor jeg mediterte ofte, kunne det dukke opp et vakkert kvinnemenneske. En ung kvinne med langt hår som ga meg en følelse av forelskelse. Uten å vite helt hvem denne kvinnen var, så lærte hun meg mer om meg selv og om hvordan jeg skulle bli glad i meg selv. Og hver gang jeg syntes ting i livet var vanskelig, så kunne hun dukke opp og gi meg en følelse av at jeg var elsket. Det var først under en meditasjon sammen med en sjaman at jeg fikk opp navnet hennes, Ariel. Hun dukker ofte opp under healinger, hvor hun hjelper til med å jobbe med celler i kroppen, og hun fyller mennesker med følelsen av kjærlighet.

Engelen Ambriel

Ambriel er engelen som lærer deg kommunikasjon med det åndelige. Ambriel vil beskytte deg gjennom din utvikling, reise og lærdom i det nye livet. Hun forbindes med stjernetegnet Tvillingen og måneden mai.

Engelen Ashmodel

Engelen Ashmodel kan hjelpe deg med å se hvilke muligheter du har i livet. Denne engelen er opptatt av fremtid, økonomi og sikkerhet. Om Ashmodel har dukket opp i ditt liv, kan dette indikere at du trenger litt hjelp med dagligdagse ting. Du skal ta tiden til hjelp og fylle på med energi for de nye oppgavene som kommer. Han forbindes med måneden april, fargen grønn og står for tålmodighet.

Engelen Azriel

Også kalt dødens engel. Azriel betyr: «Den som Gud hjelper». Azriel står ofte med hodet senket og er forbundet med fargen dyp lilla. Dukker Azriel opp i ditt liv, kan det være beskjed om at noen du kjenner skal snart dø. Eller kanskje det er en beskjed fra de dødes rike. Om du ønsker å opprette kontakt med Azriel gjennom meditasjon, kan det være effektivt å bruke steiner og krystaller som ametyst, falkøye og lilla fluoritt. Om du møter på Azriel under meditasjon, kan det være en skremmende og trist opplevelse, for farger og vekst i det landskapet du blir vist er ikke like vakkert som det landskapet andre engler viser.

Jeg har selv møtt engelen Azriel i flere sammenhenger. Den første gangen var under en meditasjon, der jeg så mitt ufødte barn skulle dø. Litt senere drar jeg på sykehuset med min samboer som har store smerter i livmoren, og det ender med en spontanabort. Dette var en skummel og trist opplevelse.

Jeg har også sett Azriel rundt andre mennesker som jeg da har forstått snart skal forlate oss. Denne engelen, som jeg ser som en kvinneperson med langt mørkt, litt fettete hår, kan også hjelpe til under healinger. Hun har kommet og hjulpet meg flere ganger med å gjøre hverdagen lettere for andre.

En spesiell opplevelse jeg hadde var da jeg skulle gi healing til en person med en skjelettskade. Da healingen startet, var det som om Azriel sto og dro i personen i den ene enden, mens i andre enden sto en annen engel og dro den motsatte veien. Jeg ba da disse englene om å bli enige. Det endte med at Azriel slapp taket, og skjelettet til personen ”satte seg på plass”, og personen ble mye bedre.

Engelen Barbiel

Barbiel er kjent for sin ærlighet. Om denne engelen dukker opp i ditt liv, kan det hende du trenger hjelp med tillit og ærlighet. Barbiel er også assosiert med engelen Barkiel. Engelen Barbiel er erkeenglene Gabriels og Uriels hjelper. Barbiel er engelen som støtter deg når du er syk. Han forbindes med måneden oktober.

Engelen Barkiel

Engelen Barkiel kommer med kjærlighet og medfølelse, som kan lære deg å elske eller å føle deg elsket. Det er viktig å kunne elske seg selv før man går inn i et forhold og gjør det fullkomment. Barkiel er engelen som kan hjelpe deg med å se de positive sidene hos deg selv. Engelen lærer deg også om hvordan du skal gi andre den kjærligheten de fortjener. Det sies at Barkiel er sjef over alle skytsenglene. Han forbindes med måneden februar og stjernetegnet fiskene.

Engelen Chamuel

Chamuel betyr: «Han som søker Gud». Om du ønsker å opprette en kontakt med Chamuel gjennom meditasjon, er krystallene rosenkvarts, aveturin og smaragd fine å bruke. Engelen Chamuel kan hjelpe deg til å åpne ditt hjerte for å gi og få mer kjærlighet. Når ditt hjerte er åpent, vil du lettere kunne finne den rette kjærligheten for deg.

Engelen Haniel

Også kalt: «Guds herlighet». Ønsker du å opprette en kontakt med Haniel gjennom meditasjon, kan krystaller som månestein, smaragd, og obesdian være effektivt. Røkelser som kamille, ingefær og geranium er også gode hjelpemidler. Dukker engelen Haniel opp, kan du se ham som et rødt, skinnende lys. Han forbindes med planeten Venus, måneden desember og stjernetegnet Steinbukken.

Engelen Hamaliel

Engelen Hamaliel bringer logikk inn til ditt liv. Hamaliel hjelper oss til å tenke fornuftig og logisk i vanskelige situasjoner. Han forbindes med måneden august og stjernetegnet Jomfruen.

Engelen Jofiel

Jofiel er også kalt: «Guds skjønnhet». Om du ønsker å opprette kontakt med Jofiel gjennom meditasjon, er krystaller som solstein, rubelitt og citrin fine å bruke. Om engelen Jofiel har dukket opp hos deg, er det kanskje fordi du skal få hjelp til utvikling i ditt spirituelle liv. Han forbindes med måneden september og stjernetegnet Løven.

Engelen Metratron

Metratron blir også kalt for: «Himmelens dronning og veileder». Om du ønsker å opprette kontakt med Metratron gjennom meditasjon, er krystaller som diamant, celestin og vannmelonturmalin fine å bruke. Det kan også være effektivt å bruke røkelser med lukten enebær, sypress, neroli eller geranium.

Om engelen Metratron dukker opp i ditt liv, kan det hende at du får hjelp til å utvikle kontakt med din høyere bevissthet. Metratron er forbundet med krone-chakraet. Engelen kan hjelpe deg med å balansere energiene dine gjennom å lindre dine gamle sjelesår.

Engelen Muriel

Også kalt :»Guds parfyme». Muriel er en engel med mye følelser. En veldig rolig og beskjeden engel i kvinneform. Hun forbindes med måneden juni og med stjernetegnet Krepsen og passer godt til sitt stjernetegn. Kontakt med Muriel gjennom meditasjon kan du få ved å bruke krystallen smaragd. Muriel vil hjelpe med å lyse opp veien du skal gå. Følg hjertet ditt når du skal ta valg i livet.

Engelen Suriel

Suriel blir også kalt for: «Guds hemmlighet». Om han dukker opp hos deg, kan du ofte se han som fargen indigo. Engelen Suriel kan ha kommet til deg for å hjelpe deg med å opprette en kontakt med det åndelige eller for å hjelpe deg med å utvikle din sjette sans. Ønsker du å opprette kontakt med Suriel gjennom meditasjon, er krystaller som topas og iolitt fine å bruke. Han forbindes med måneden september og stjernetegnet Vekten.

Engelen Uzziel

Også kalt: «Skjebnens engel» og betyr: «Guds styrke». Om Uzziel dukker opp i ditt liv kan det være fordi du trenger lærdom om kjærlighet , tillit og takknemlighet. Engelen kan gi deg styrke til å følge din skjebne.

Engelen Verkiel

Engelen Verkiel er en engel som kan virke dominerende. Den kan lære deg hvordan du skal herske mer eller mindre. Engelen Verkiel er en engel som liker oppmerksomhet og å bli sett. Han er hengivenhetens engel. Om du kaller på Verkiel gjennom meditasjon, kan han være enklere enn andre engler å opprette kontakt med. Verkiel forbindes med måneden juli og stjernetegnet Løven.

Engelen Zadkiel

Zadkiel er også kalt: «Guds rettferdighet». Engelen Zadkiel er en engel som kommer med mye trøst. Zadkiel liker å ha orden rundt seg og kan hjelpe deg med å finne ordensmennesket i deg. Om Zadkiel dukker opp, kan du se han som en liten luring med mørkt hår. Han bringer med seg fargen fiolett. Ønsker du å opprette kontakt med Zadkiel gjennom meditasjon, er krystaller som blant annet safir, klar kvarts, ametyst, blondeagat og selenitt fine å bruke.

Det fine med engler er at de alltid er med oss enten vi ser de eller ikke. Det er så mange tegn de sender til oss som vi kanskje ikke ser og noen ganger ikke engang tenker på. Som når det ligger en hvit fjær på gulvet og du VET at du ikke har noe med fjær i hjemme. Eller en vakker skyformasjon som er formet som en engel .. Vi kan bare åpne øynene og hjertene våre så kommer vi til å få budskap og hjelp når vi trenger det.

Jeg er glad jeg har englene i mitt liv og at jeg får budskap og hjelp. Det kommer også til nytte når jeg prater med dere. Jeg kan gi videre de gavene jeg selv får.

God klem fra meg til dere alle.

Jannike