06/23/2024

Angst og uro

Det er mange som i perioder sliter med angst og uro. Det er så lett for andre å si: «Ta deg sammen», eller at det går over. Når folk sier det så blir det slik at en går og holder det for seg selv. Det er noe av det verste en kan gjøre. For som vi alle vet er en sorg delt en halv sorg.

Jeg har som alle andre mennesker slitt med angst og uro i mitt liv. Det er ikke alltid livet går på skinner. Vi har alle så uendelig mange ting som skal gjøre, vi MÅ være slik og slik. Det er alle kravene som ligger på en. Utdannelse, jobb og økonomi.

Det kan være sykdom eller andre ting som gjør at en havner i det vonde mørket der angsten er den som bestemmer.

Jeg hører mange jeg prater med fortiden syns at Corona er skremmende, de er redde for sin egen og de som de er glad i sin sikkerhet. Det er også den delen av dette som går på jobb og penger som ligger som et åk på folk i tillegg til det daglige og hverdagens utfordringer.

Jeg vil tilby deg et trygt sted å prate om angst og uro. Jeg kan hjelpe deg med noen enkle råd og øvelser du kan gjøre hjemme. Det vil ikke løse alle dine problemer, men det kan gi deg de verktøyene du trenger for å få det litt bedre med deg selv og så klare å tenke klarere.

Healing er ikke noe «magisk» eller «skummelt» det er energier i kroppene våre og det er bare å finne ut hvor en skal fokusere. Jeg kan gi deg healing og også lære deg noen knep du kan bruke selv.

Jeg er her når du trenger noen å prate med. Ingen er alene selv om det føles slik.

Klem fra Jannike.