06/25/2024

Høstmørket

Ja, nå er den her høsten. Den har sine vakre dager med sol og flotte farger, men det er også de grå dagene som føles som evig kveld. Tankene blir tyngre, en føler det sniker seg inn i hus og sjel og hva skal en da gjøre?

Er mange som sliter slike dager og kvelder. Depresjonen legger seg som en tåke rundt sjelen og en vet ikke hva en skal finne på.

Det er NÅ en skal ta tak og få inn lys, da mener jeg bokstavelig lys. Tenn lys og få på lamper, frem med pledd, varm drikke, en god film eller bok og prøv å bare kose deg. Jeg vet det høres lett ut og at det kan føles umulig. MEN øvelse gjør mester også på dette.

 

Bilderesultat for cosy fireplace

 

 

Jeg personlig har en dagbok og en klagebok. I klageboken skriver jeg ned alt jeg syns er negativt og trått, og leser det høyt for meg selv.

Ord som en sier høyt mister makten, følelser en setter ord på mister makten over en. Derfor har jeg funnet ut at en klagebok er perfekt og så fyller jeg hjemmet med lys og kos. Jeg bruker å klare å få inn den gode følelsen, men har som alle andre dager det ikke går.

Hva gjør du slike kvelder?

Det hjelper å prate med andre om det, for tro meg du er ikke alene om å ha det slik. Det er ofte små gleder som ligger framfor deg og venter også, bare at du ikke vet det ennå. Det er det fine med spådom og mediale mennesker, vi kan se slike ting og gi råd.

Og vil du vite en hemmelighet ? Vi som er mediale buker andre mediale når vi ikke klarer å hjelpe oss selv, da ringer vi også:)

DET er det faktisk en del som ikke vet.

 

Tenn nå noen lys, prøv å nyt kvelden og husk – det er NOE positivt som kommer til deg også, bare at du ikke ser det ennå!

 

Høstklem fra Jannike.