05/23/2024

Tror du på engler?

Engler og englekort. Det er mange som tror på engler, noen tror ikke på engler i ordets rette forstand, men de tror på lys-vesen, guider og det er uendelig mange tolkninger på hva de er.

Uansett om en tror det er vesner fra andre dimensjoner eller planeter, at det er engler fra himmelen eller om det er guider så er det viktigste for meg at de finnes.

Det å få budskap fra ens hjelpere, se disse uendelig vakre energivesenene eller englene om du vil det er en gave.

Tenk så heldige vi mennesker er som alltid har noen hos oss, vi er er aldri alene. Vi er alltid passet på selv om det innimellom føles som en bare møter motgang.

Jeg ser på motgang som en læringsvei, noe jeg må gå igjennom for å bli det mennesket jeg skal være. Noen ganger trenger jeg en hånd å holde i eller en klem fra et levende menneske, men det å vite at noen passer på oss, gir oss budskap og veileder oss er også en trøst på tunge dager og en ren glede på gode dager.

Når en står overfor valg i livet er det godt å vite at noen gir en råd, at de som ser hele fremtiden, nåtiden og fortiden er der og holder et øye med oss. Tid er jo noe vi mennesker har laget for å forholde oss til noe, ha noe å henge dager og livene våre på for å få et system og en rutine.

I den mediale verden finnes ikke tiden på samme måte, derfor er det så lett for en del av oss mediale å kunne se tiden både bakover og fremover. Har vi da også våre engler, lys-vesen eller energier til å hjelpe oss så vil vi alltid få svar, vi må bare våge å prate med de, åpne opp for budskapene og være trygge. Det er ingenting å være redd for foruten redselen i seg selv.

Om alt føles vanskelig i dag, så kommer nye dager og vi kan sammen finne ut når. Vi får hjelp til å finne svarene, vi må bare åpne opp og ta imot den gaven det er.

Klem fra Jannike.