06/21/2024

Havfruer i natten

Merkelig overskrift, men kom til å tenke på havfruer.

Ok, kanskje det er jeg som er merkelig også, men uansett. Jeg leste et sted at historier om havfruer finner vi over hele verden. Det er laget filmer om havfruer, de er med i sagn og eventyr. Det finnes også mennesker som sverger på at de har sett havfruer og andre menneskelignende vesen som bor i havet og i innsjøer.

Bilderesultat for sleeping unicorn

Jeg tenker noen ganger at hvorfor skal det ikke finnes havfruer, småfolk, underjordiske og andre som en del vil ha inn i eventyrenes verden?

Livet blir litt mer spennende om jeg tørr å tro på havfruer, enhjørninger, alver, troll og vetter. Livet blir vakrere og en del av oss tror på det og mange andre ting som andre vil le av og si er eventyr.

Tror du på havfruer, at de finnes?

Har du hørt noen historier eller lest noen bøker om dette. Skriv gjerne i kommentarfeltet. Jeg må si at jeg elsker tanken på en verden med havfruer, som lever i havet og passer på naturen som er der, en natur vi mennesker holder på å ødelegge.

Nå skal jeg finne sengen og ta en tur til drømmeland. Kanskje det er en havfrue der i natt eller en eller annen spennende drøm 🙂

God natt kjære du!

Klem Jannike