06/25/2024

Healing av engler

Det er mange som tror at det er englene som healer, at vi bare er verktøy for englene og for lyset eller lysarbeidere som jeg liker å kalle det. Men jeg tenker ofte på hvor gavene kommer fra og hvordan vi bruker de og hva vi bruker de til. her kommer noen taker om healing og spådommer. Både av nære og kjære, dyr, seg selv og andre:

 

Melahel Angel of Healing - 23rd Name of God - Spiritual ...

 

Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke vet hvor gaven kommer fra, om en er fra englene, universet eller det er andre energier. Det eneste jeg vet er at det fungerer på mennesker og  dyr. Både når du tar på de og på avstand, det er bare å fokusere på smerten og der det gjør vondt og «dra det ut», få det bort fra den som har semerten. Fylle på med ny o glivgivende energi som jeg tror kommer fra det stedet vi alle kommer fra og skal til. Kall det hva du vil bare det fungerer.

Jeg healer på dyr, mennesker og ellers alt som er levende, men jeg føler at dess nærmere mennesker og dyr står meg følelsesmessig dess vanskeligere er det. Jeg kan føle smerten, se den og nesten ta på den, men å ta den bort er ikke alltid like lett. Kanskje fordi en blokkerer deler i seg selv når andre står en for nærme ? Jeg har tenkt mye på dette. Jeg vet at når jeg selv er syke så ber jeg om helbredelse, at universets lys skal føre min smerte med seg og ned i jorden og aldri mer komme tilbake.

Jeg prøver også dette på nære og kjære, men er noen som er lukket fordi de ikke tror på det, og noen fordi jeg er kansje redd det ikke skal virke.

Det samme gjelder å gi seg selv en spådom, da blander tvil og kaos seg inn, ønsker, håp og drømmer. Jeg får ikke det til å virke heller. Da er jeg glad at jeg kan kontakte andre medium og healere og få den hjelpen jeg behøver. Ja du leste rett. Vi mediale bruker andre mediale for å få svar. Så det er ikke bare de «vanlige» som gjør det. Vi har samme tanker og problemer ofte i våre liv, og tenk om det var like lett å se sin egen fremtid som det er å se andres. Heale seg selv og de en er glad i. Men da takker jeg alle gode matkter for at det finnes så mange gode en kan ringe og gå hjelp.

 

Det er en ting vi alle har felles, det er at vi er mennesker med blokkeringer, svakheter og feil. Vi er ikke verdensmestre og gaven skal brukes med ydmykhet og godhet. SÅ takk til alle som jeg har gleden av å hjelpe og tusen takk til de som hjelper meg. Enten det er healing eller svar på hverdagens utfordringer.

Ha tiltro og stol på sier alltid en medial venninne av meg, alt blir bra. Jeg tror henne og derfor tar jeg i mot hver dag med kjærlighet og glede uansett hva den måtte bringe med seg.

Så er du medial eller ikke, ikke nøl ta kontakt med noen som kan hjelpe deg. Vi er alle her for deg, slik som vi er her for hverandre og for dyrene rundt oss.

 

Klem Jannike.