02/24/2024

Spåtelefon

Det er et spesielt ord spåtelefon, en får så mange bilder i hodet av telefoner og med litt fantasi kan spåtelefon bli mye spennende.

Jeg er slik at jeg liker å se for meg ting bokstavelig, så en spåtelefon kan bli til en litt gammeldagstelefon som har et eget liv og prater og spår, en ekte spåtelefon.

Men i min verden er spåtelefon noe helt annet, det er MIN mobil som ringer og det er du som er i andre enden. Du har ringt et nummer på nettet og du har kommet til meg og min spåtelefon. Det er jo også slik at mange kaller linjene og sidene for spåtelefon.

Det er helt greit for det forenkler alt og det gjør at det er lettere for mange å forstå og søke opp på nettet. Spåtelefon, spådame, spådom, spåtjenester og slik kan en fortsette i evighet. Det viktigste er at du finner frem i denne jungelen av spåtjenester og finner din spådame og får ringt en god spåtelefon.

Jeg tror det er viktig å lese kundeomtalene på de ulike spådamene og spåmennene. Se hva andre kunder mener om hver enkelt, at en faktisk er ærlig i sine egne tilbakemeldinger når en har pratet med en spåmann/spådame. På den måten blir de seriøse dratt fram og de som ikke er seriøse vil forsvinne ut i det blå.

Klem Jannike