06/25/2024

Noen bli gammel sammen med

Kjærlighet er viktig for alle mennesker, og for en del er det kanskje det de jakter mest på. Noen å dele livet med, en bedre halvdel og da noen ganger til enhver pris.

Det å føle seg ensom er ikke godt, og det er ikke godt å være i et forhold en føler seg usikker heller. Kjærlighet og det å være i et forhold er ofte vanskelig. De fleste av oss har vært igjennom den usikre, skumle tiden i starten av et forhold der en ikke vet hva den andre vil.

Det som forundrer meg, men som jeg også forstår er at folk er redde for å spørre rett ut og ta svarene. En bygger opp en drøm inni seg der en vil ha det si og så, og når virkeligheten ikke blir slik gjør det vondt.

Det er mange forhold som tar slutt, kjærlighetssorg, sinne, fortvilelse, krangel, savn og for mange enorme problemer dukker opp. Skilsmisser og samlivsbrudd der barn kan havne i mellom i en drakamp. Eller at en av partene ikke vil akseptere at det er slutt.

Det som er med kjærligheten er at den er det vanskeligste og samtidig det vakreste vi har i livet.

Vi ønsker alle noen å bli gammel sammen med, noen å holde i hånden og føle og trygge sammen med.

Jannike