06/23/2024

Sommer, glede og tragedie

Som alle andre leser jeg på nettet og følger med på nyhetene. Det er badetemperaturer, covid-19 nyheter og tragedier.

Det var som en jeg pratet med her om dagen sa, hun hadde så angst for at de skulle på bilferie og bade sammen med ungene for tenk om noe kom til å skje på turen.

Som alle vet kan vi ikke spå i sykdom og ulykker, men som menneske skjønner jeg at hun er urolig. En ser på nyheter, leser avisene på nettet og det er ulykker og tragedier hånd i hånd med badetemperaturer og solskinn hånd i hånd.

Jeg sa til henne at jeg tror vi legger merke til mer når vi skal noe, det er jo vonde og triste saker resten av året også, men jeg tror en tenker mer de periodene vi alle skal være lykkelige og alt er bra, som med alle andre høytider.

Vi skal ta vare på oss selv og andre hver dag hele året. Nyte hver dag og prøve å tenke positivt.

Klem Jannike