07/23/2024

Hvor finner du ro og fred?

Vi mennesker er så ulike og noen av oss slapper av og finner ro sammen med andre, noen liker å være hjemme alene, noen trener eller gjør andre ting

Noen er slik som meg at en drar ut i naturen alene eller helst sammen med hunden og finner fred der, enten det er å gå en tur i skogen, sitte ved et vann eller bare kjøre en tur og stoppe et vakkert sted og gå avsted på eventyr.

Jeg elsker plasser jeg ikke har vært før og rusle avsted på oppdagelsesferd, ha med matpakke og termos, sette meg ned og lukke øynene og lytte til naturen, fuglene og føle at livet er ganske så godt akkurat slik det er.

Jeg tror at vi alle trenger en frisone, et sted en lader opp batteriene og finner ro i sjelen, derfor kanskje en skulle sette av tid til det, for til syvende og sist er det en investering i seg selv og ens eget liv.