07/23/2024

Det er lov å være sint!

Jeg kom til å tenke på det idag, det er faktisk mange mennesker som har dårlig samvittighet for at de ble sinte, sa nei eller satte grenser. Det skal en aldri være, når en har grunn til å være sint.

Det er lov å bli sint! Når noen gjør en urett, eller at en er sliten og lunta er kort så kan en bli sint. Det er helt ok! Det er bra å få ut slik energi også.

Det er for mange som har dårlig samvittighet når de sier nei, setter grenser eller blir sinte, da bruker jeg så si at det er helt ok å bli sint. Det eneste som ikke er ok er om en ødelegger noe, slår andre eller truer andre. Da er det en for for sint som er et stort NEI.

Men en kan lære seg å få ut den energien som er sinne på en bra måte, bruke den til å få det bedre i seg selv.

Jeg har temperament og kan bli veldig sint. Men da går jeg ut om jeg kan eller rett og slett vråler rett ut – klart det er ikke alltid det passer seg, men det hjelper. Eller jeg skriver ned hva som gjør meg sint, jeg forteller mennesker at jeg er sint og prater om det som plager meg.

Vi har alle våre verktøy. Hva er dine?

Klem Jannike

Sint, Egg, Ulykkelig, Grå Sint, Grå Egg