06/23/2024

Tegn på at noen passer på

Noen ganger i livet er vi langt nede, ting går oss i mot og en vet ikke hvordan en skal klare seg gjennom dagen eller den nærmeste fremtiden. Da er det godt å få tegn på at noen passer på en.

Jeg har alltid trodd på tegn, at det å se en hvit sommerfugl betyr lykke, eller finne hvite fjær. Jeg er som alle andre mennesker, jeg har gode og dårlige perioder i livet. Det er normalt fordi vi er mennesker.

Her om dagen var jeg ute og gikk, jeg grublet over livet og følte meg ganske motløs. Da ser jeg en hvit sommerfugl, og litt etter to til. Det spesielle for meg at dette er en plass som jeg er ofte og jeg har aldri sett en sommerfugl der før.

Jeg fikk håp at de små vakre sommerfuglene, og det som plaget meg mest løste seg!

Jeg tror virkelig at vi blir passet på og at noen holder sin hånd over oss og sender oss tegn når vi virkelig ber om det eller trenger det.

Klem Jannike

Lavendel, Butterfly, Makro, Blomst, Insect, Anlegget