06/25/2024

Tarotkort

En verden av vakre bilder, budskap og mystikk? Eller er det noe vi alle kan lære oss? Jeg tror at tarotkort kan læres av alle. Det er bare at det «lille» ekstra tror jeg må utvikles.

Jeg så på You Tube og fant en dame som lærer bort hva kortene betyr, men denne damen kanaliserer i tillegg. Det er jeg liker er at hun går igjennom ett og ett kort og hva som er viktig.

Det er så mange fine kort der ute, personlig liker jeg bildene og noen av kortstokkene tiltrekker meg mer enn andre. Du skal ta den kortstokken som du dras til, og du skal velge en du har lyst til å jobbe med.

Se på denne filmen:

Det er uendelig mange ulike forskjellige filmer der ute, så google litt og se deg om, for det er mye å lære og en kan plukke opp litt her og der slik at en får flere vinkler. Jeg tror personlig ikke på at det finnes ett svar, en rett måte eller en fasit på hva og hvordan.

Håper du liker denne filmsnutten og at det gjør at du har lyst til å lære mer om tarotkort og hva vi «merkelige hekser» driver med 🙂

Klem Jannike.