06/21/2024

Hvilke verktøy bruker jeg når du ringer meg ?

Det er så mange ulike mennesker en prater med i løpet av en uke. Ingen er like, alle har ulike behov og ønsker. Du lurer kanskje på hvilke verktøy jeg bruker når du ringer meg ?

Først og fremst når du ringer meg så liker jeg å vite fornavnet ditt, da er det lettere for meg å få inn energiene dine og se. For mitt grunn verktøy om en kan kalle det for det er at jeg er klarsynt eller synsk om du vil. Jeg har alltid vært det så det er like naturlig for meg som å lukte, høre og se.

Jeg bruker det i alle samtaler og konsultasjoner jeg har. Det er gunnmuren. Jeg bruker å spørre de som ringer hva de ønsker for noen ganger så kanskje de øsnker at jeg skal bruke tarotkort eller orakelkort. Noen ønsker jeg skal bruke pendel.

Jeg gjør det som føles rett for deg, men det jeg ser og hører er jo det som ligger der hele tiden. Hvordan det er å være synsk eller klarsynt. Jeg ser energier og bilder, noen ganger kan det være som filmsnutter, lukter, eller lyder. Og jeg får opp bilder som gjør at jeg ser tidsperspektiver også. Det er ikke alltid jeg selv skjønner hva jeg ser, men jeg sier det jeg ser og da vet kunden hva jeg prater om.

Det som er viktig for meg er at DU får det du ber om og at jeg bruker de verktøyene som er rett for deg. Noen ringer og har kanskje aldri pratet med et medium før eller en synsk og syns kanskje det er litt skummelt.

Du skal vite jeg og andre som meg er akkurat som alle andre. Vi lever vanlige liv med gleder og sorger, vi har bare denne ekstra sansen om en skal kalle den det som gjør at en kan hjelpe andre.

Jeg er veldig var og følsom når folk ringer så jeg tar inn dine følelser og det som er i deg og rundt deg. Det er noe som betyr ansvar, du skal være trygg på at det vi prater om er mellom deg og meg. Jeg har på en måte en nøkkel inn i din sjel og dine tanker – ditt liv og det er et ansvar som ikke skal missbrukes. Du skal være trygg og føle at du får den hjelpen og støtte du skal ha. Du skal ha de svare som er sanne og rette.

Det er en ting du også skal huske – Ingenting er hugget i stein. Så lenge vi mennesker har en fri vilje kan ting endre seg. Det er derfor jeg prøver å gi hver og en verktøy de kan selv kan bruke i sine liv for alle har en medialgave på en eller annen måte.

Jeg hjelper deg og du skal vite at jeg virkelig prøver å finne de verktøyene som er rett for deg og gi deg råd du kan bruke i hverdagen.

Jeg har gjort det til en vane at jeg noterer ned alle som ringer meg i løpet av en kveld. Når jeg er ferdig så bruker jeg en time til å meditere og sende healing og energi til de som har ringt meg. Jeg føler det er riktig å gjøre for da får de en ekstra ro, for ofte når folk ringer så trenger de ro og kanskje litt ekstra påfylling av energi og fred etterpå.

Det sies at livet er ikke for amatører – det er sant. Det er fantastiske mennesker som ringer meg og mine kolleger og jeg er uendelig takknemlig for at jeg får lov å være en del av så mange menneskers liv. Og dere er alltid med meg etter samtalen, jeg glemmer aldri noen for hver og en av dere er uendelig unike og vakre mennesker som jeg har med meg alltid.

Et lite tips – før du ringer meg eller noen av de andre, tenk litt gjennom hvilet verktøy du har lyst til vi skal bruke, og kanskje noter ned noen spørsmål du vil stille. Så du ikke glemmer noe – og da er det mye lettere for deg og meg  – og du føler at du har fått den spådommen og de svarene du skal ha – med rett verktøy !

Ta vare på deg selv og husk at tanken har enorm kraft – så tenk på noe du ønsker deg i livet, se for deg at du får det. Du er unik og viktig  – glem aldri det <3

Klem Jannike.

Ta en tur innom våre facebookgrupper, Instagram eller besøk hjemmesidene våre:

www.synskonline.no

www.synskonline.se

www.synskonline.dk

www.spålive.no

www.spålive.se

Her kan du lese om oss alle som er her for deg, det er artikler og mye spennende informasjon.