06/25/2024

Jeg elsker å lese bogger

Jeg liker å skrive, selv, men også å lese andres blogger, bøker.

Jeg elsker å lese, gjør du?

Jeg er altlesende for å bruke et dårlig eller godt ord. Jeg har huset fult av bøker. Jeg elsker aviser og leser mye på nettet. Jeg er ikke så glad i ukeblader, det blir for «blankt» for meg. Jeg liker ordene og at det jeg leser gir meg noe.

Jeg var innom www.spådom24.se og der fant jeg en blogg som jeg virkelig koset meg med da jeg leste. Det er så spennende å lese om det andre mediale gjør, alltid spennende å ta en titt inn i andres liv og hverdag.

Jeg er opptatt av det estetiske som menneske. Jeg elsker bilder, malerier, farger og mønster. Det er slik med alt. Kanskje fordi jeg ser energier, bilder og alt det som følger med når en er synsk som det jeg er.

Jeg liker å la blikket hvile på det som er vakkert. Jeg er ikke så flink til «small talk» og bare prate for å prate. Det samme gjelder det jeg leser.

Jeg er ikke opptatt av kjendiser og sladder, motebilder og ting som er «inn» akkurat nå.

For meg er det indre i mennesket viktig, grunnen til at dagen i dag er som den er og hva som skjer fremover i ditt og mitt liv det viktige. At en skal være lykkelig der man er, eller finne en måte å leve på og ta valg som gjør at en føler at livet er verdt å leve.

Det å kunne hjelpe andre mennesker å finne meningen med ting som kanskje synes meningsløst. Det er noe av det viktigste for meg, bruke den uendelige gaven jeg har fått.

Da å kunne lese det noen andre som har noen av de samme gavene var utrolig spennende og givende.

Derfor vil jeg dele den bloggen med dere også:

http://synskacassandra.com/

Et ekempel på bilde fra denne fantastiske bloggen jeg fant.

En annen ting jeg tenkte på i dag var at jeg skulle ønske flere kommenterte både på min blogg og andres. Kom med forslag om temaer, still spørsmål. Jeg fikk meg en liten tankestiller i dag da jeg snakket med en kunde.

Hun spurte meg: «Hvordan vet du alt det du sier og hvordan kan du beskrive personer, steder og ting du ikke har sett helt rett ?» Jeg hadde ikke et godt svar for jeg er født slik. Jeg har egentlig aldri tenkt på hvofor.

For meg er det som å lukte, høre og se, jeg har alltid gjort det. Derfor ble jeg glad da jeg så at det var flere som meg der ute som blogger og skriver om livet sitt som medium.

Så oppfordringen min til deg er: Les blogger, skriv spørsmål – ikke bare for min skyld, men for at vi skal kunne forklare hva vi gjør og hvorfor. Det skaper tanker og svar. Det kan også gi deg svar på dine gaver og evner – for vi har alle disse gavene, men jeg tror mange har glemt å bruke de. 

Tusen takk for at DU leser det jeg skriver

og for at DU er akkurat som du er ! 

Klem Jannike