06/25/2024

Jul

Hei

Nå nærmer det seg snart jul, og mange holder på med å forberede seg til jul. De fleste holder på å kjøpe julegaver, mat og dekorasjon. Mange gleder seg til å tilbringe julen med sine nærmeste, pakke opp gaver, spise masse god mat, synge julesanger, gå rundt juletreet. Dette er en gledelig tid for alle.

Er det mange som opplever julen like glad?  Vi tenker kanskje ikke over noen ganger, at det finnes mennesker som kanskje ikke har noen å feire jul sammen med, kanskje føler seg ensomme. Disse kunne kanskje hatt behov for å bli invitert på en middag, bli møtt, følt seg inkludert. Jeg vil gjerne dele min erfaring i forbindelse med julen. Det er mange eldre som er på sykehjem, som oftest føler seg alene, og kanskje ikke har noen å feire jul med, er alene.

Jeg drar til sykehjem hvert år, med en liten julehilsen til de eldre, og tar meg tid til å prate litt med dem for å vise omtanke og omsorg. Dette er noe som kanskje vi kunne fokusere på når det nærmer seg jul, å kunne ta vare på hverandre og også de som føler seg ensomme. Kan være unge og eldre. Uansett hvem så har vi alle et hjerte med kjærlighet til mennesker i disse tider. Og det er viktig å ta vare nettopp dette.

Som klarsynt er også på linjen, dersom du skulle ha en å snakke med. Velkommen skal du være😊Jeg ønsker alle dere lykke til med juleforberedelser, og håper at dere vil få en fantastisk jul når den kommer