06/23/2024

Sjalusi og følelser

Det er jo en viktig del av livet, følelser. Vi har de i alle situasjoner og de preger oss hver eneste dag. Følelser er bra for det meste. Både gode og mindre gode lærer vi av. Men det er noen følelser som en har som en må jobbe med. En av de er sjalusi. Enten mot partneren eller andre. Noen ganger kan det jo være slik at partneren din faktisk er utro og du har grunn til følelsene. Men slik jeg som medium ofte opplever når jeg prater med mine kunder, legger kort og leser av så er partneren uskylding og følelsen ligger i kunden.

Det er da vi må grave litt og finne ut hvorfor en har denne følelsen og hvor den kommer av.

 

 

Bilderesultat for svartsjuka

 

Det er ofte gamle opplevelser en ikke har fått bearbeidet eller det er ens egen usikkerhet som leker med en. Uansett skal en ta det på alvor. Jeg og mine kolleger kan hjelpe deg og finne ut hvorfor du føler det du gjør og hva du kan gjøre for å slippe å dra på denne vonde, svarte klumpen i magen som legger seg som en tykk og fortvilet sky rundt alt det som egentlig skulle gjøre deg glad.

Du har kanskje havnet i en vanskelig sirkel og trenger hjelp til å bryte den. Det er mulig om en selv er villig. Husk du  har døren i deg inn til dette rommet hvor sjalusien bor og jeg kan hjelpe deg å sortere ut svarene og vi finner nøkkelen sammen.

Ikke vær redd for å prate om det. Vær heller stolt av deg selv for at du ber om hjelp.

 

Klem Jannike.