06/21/2024

Hjemsøkt

Mange mennesker opplever at de hører lyder, ser ting og føler ting hjemme. Det er mange som blir redde og urolige for dette. Følelser skal en ta på alvor.

Gjennom livet har jeg møtt mange mennesker som har vært livredde for demoner, onde ånder og spøkelser. Noen har kanskje sett en eller to skumle filmer for mye, og noen har virkelig grunn til å være bekymret, men som oftest er det en sjel som er igjen i huset og ikke forstår at det har gått videre. Da ser de på deg og familien som inntrengere, Dette er noe som en kan få hjelp med.

Finne ut hvem personen eller skal vi si ånden er og det viktigste hvem det er.

Jeg har vært borti få tilfeller der det har vært demoner eller farlige ting. Og mange ganger så vil de som har besøket beholde ånden der fordi det er en nær og kjær familiemedlem som har kommet for å passe på. Andre ganger hjelper en ånden over til andre siden så det blir ro i huset.

Vi mennesker er ikke like og hvert enkelt tilfelle må vi ta på alvor og finne ut hva. Og ja – en kan gjøre dette også over telefon. Det er ikke dramatisk eller skummelt.  Personlig syns jeg at en skal løse saker med verdighet, ærlighet og kjærlighet. Trenger du noen å prate med om dette så er alltid jeg her eller en av mine kolleger som kan hjelpe deg.

Mitt budskap til deg er : Ikke vær redd, vi finner svaret sammen og en løsning.

Klem Jannike.