06/21/2024

Julen er her

Jeg må si at det å se julepynt i butikker og over alt får meg i delvis dårlig humør. For meg er dette første julen alene uten min mann og jeg kan ikke si jeg har tenkt å feire den. Så jeg kommer til å være på linja, for vet vi er flere i samme båt !

Vi mediale har også et liv og følelser. Vi ser, vi føler og vi er. Men da jeg kom på en butikk i helgen og det var juletrær og pynt fikk jeg vondt i sjelen. Jeg skal har fortrengt hele julen og akter ikke feire den.

Jeg vet at det er flere av oss med samme følelser og jeg vet at jeg ikke er alene, derfor kommer jeg til å være innlogget juleaften, Det er godt å vite at det er noen her som forstår, spådame, heks eller menneske – kall meg hva du vil for jeg er alle de tingene!

Jeg syns det er tidlig med julemusikk og pynt, det er for tidlig. Det er så mange, mange mennesker som gruer seg til julen at det er en smerte å se pynten der ute. Reklamer på tv, julesanger på radioen.

Ja du vet hva jeg mener.

Jeg føler meg litt som han er her i år:

Jeg vil ikke ødelegge julen for noen, men jeg vil at alle skal tenke på at det er mange som virkelig gruer seg til jul.

Og du – jeg er her juleaften <3

Klem Jannike