07/23/2024

SKAL JEG FORTELLE DEG EN HEMELIGHET ?

Det er mange som ringer til oss som arbeider som mediale rådgivere, medium, synske, hekser, spådamer eller hva du ønsker å kalle oss. Skal jeg fortelle en hemlighet? Vi som er mediale ringer også til spåtelefoner. Vi er ikke gode til å spå oss selv og da trenger en hjelp. Vi er bare mennesker, men med denne fantastiske gaven det er å hjelpe andre til å finne svar, men noen ganger trenger vi også svar.

Jeg ringer med jevne mellomrom til ulike spådamer. Jeg har så klart ringt mine kolleger også, og så fant jeg noen andre sider som også tilhører Red Hat.

Det er mange som ikke tror på slikt. og er skeptiske. Men jeg er sikker på at det er mer mellom himmel og jord enn det öyet kan se. Dette vet jeg ut av egen erfaring og meg selv. Da jeg ringte måtte jeg ha noen å spille litt ball med. Jeg trengte å finne tilbake til mitt indre rom. Nøkkelen var borte. Jeg kom over spådom24 her i Sverige, de er også i Norge og Danmark. Det var en meget spesiell opplevelse å prate med spådamen. Hun hjalp meg finne nökkelen til mitt indre. Det var ikke noe hokkus pokkus, bare konkrete svar. Det er verdt hvert øre, jeg ringer en eller to ganger i måneden for det gir meg så uendelig mye og jeg får bekreftet tanker og følelser jeg har. Det å være anonym er også deilig.

Hun fortalte meg ting ingen andre vet og gav meg mot og styrke. Trenger du litt hjelp, eller svar anbefaler jeg en tur innom www.spådom24.se eller www.spåtjenester24.no

Eller så klart www.synskonline.no / www.synskonline.se /www.synskonline.dk eller www.spålive.no /spålive.se

Grunnen til at jeg valgte å ringe www.spådom24.se er at vi har et så godt arbeidsmiljø her og alle kjenner alle, og det er ikke alt en har lyst til å prate med kolleger om. Så da ble det til at jeg ringte dit. Det kommer jeg til å fortsette med. Jeg må innrømme at jeg blir ydmyk for jeg er ettersigende ganske god, men må si at de jeg har snakket med er klokkerene og dyktige. Så jeg har fått uendelig god hjelp.

Da vet du en hemelighet om meg, og jeg kan love deg at de aller fleste mediale ringer også spåtelefoner. Grunnen er at det er vanskelig å spå seg selv, en blir usikker på om en får frem sine ønsker og drømmer eller virkeligheten. Så til deg som er medial ikke nøl med å ring, det er hjelp og en befrielse. Og dere andre som tror dere ikke er mediale skal vite at det er ikke skummelt å ringe, det er som å ringe en god gammel venn som kan hjelpe en.

Kommer vel flere litt private hemeligheter fremover -men det er ok, for jeg har ikke så mye jeg skammer meg over eller angrer på <3

Klem Jannike