06/25/2024

Synske personer

Synske personer har alltid hatt et slør av mystikk rundt seg og er for mange noe skummelt, allvitende eller til og med skremmende.

Når er det folk tenker på synske personer? Når hunden eller katten er borte, når en har mistet en nøkkel? Alt det stemmer, men det mange glemmer er at synske personer ofte har andre gaver og egenskaper også.

Noen har evnen til å prate med sjeler fra andre siden, noen ser og noen får inn informasjon via hørselen. Synske personer er sammensatt, det er ikke en ensidig gruppe. Noen har med seg klarsynte gaver eller healing kunnskaper fra barndommen og andre har tilegnet seg kunnskapen gjennom livet.

Noe jeg har sett er at mange synske ikke har hatt enkle liv selv og de har derfor enda større hjerte og plass til andre menneskers liv og følelser. Mange har opplevd sorg, savn, problemer med relationer, jobb og andre vanskelige ting. Ingen er perfekte og ingen har seilet gjennom livet på et bananskall – jo, om en tenker at en kan skli, falle og slå seg, så har en kanskje det 🙂

Synske personer er på mange måter som alle andre, med gode og dårlige sider. Gleder og sorger, men en ting har vi alle som en – lysten og evnen til å hjelpe andre mennesker! Vi har kanskje ikke fasiten, men vi kan hjelpe deg og finne nøkkelen til rommet der fasiten er, slik at du kan åpne døren!

Klem Jannike