07/23/2024

Spåtelefon og hverdagsgleder

Jeg må dele denne søte historien med dere. For en stund siden ringte en dame og spurte hva hun skulle finne på med ungene, da de var hjemme fra skolen.

Jeg er en barnlig sjel på mange måter og leke liker jeg. Jeg foreslo at de skulle leke at de var i villmarken, ikke bruke elektriske duppedingser som tv. tlf, data eller noe annet.

Tenne levende lys og lage seg matpakker inkl. termos. Slå leir i stua og fortelle hverandre historier og prate sammen. Overnatte i telt de kan lage av sengetøy og fantasere seg bort til en annen verden.

Det gikk et par dager og damen ringte tilbake. Hun var så glad for alle tre ungene hadde elsket det, jeg kom til å tenke på alder på ungene og hun sa: Minsten er 8 år, nr to er snart 13 og eldste jenta er 17 år … 😉

Der ser en at ingen er for gamle til å drømme seg bort og leke. Dessuten viser det at spåtelefonen ikke bare er spådommer, den er også hverdager!

Klem Jannike